Evo ga, MHR Replica opet u pogonu nakon malog incidenta koji ga je zadesio (povezan je sa kvarom od objave 10. travnja) ... inače ispalo je to da sam morao variti zadnji dio bloka, pa tokario blok od viška vara i naravno honovao dosjed da zadnji ležaj može normalno ući u dosjed. Skuter je sad napravio 100+ km od popravka i jako sam zadovoljan. Na skuteru nema više radova i jedino što bi se po mom ukusu moglo napraviti je ugradnja kufera (nosač imam) i ugradnja prednjih ST200 vilica koje se u ovom trenutku repariraju (krivo naručeni semerinzi).
Skuter se vozi, trenutno je u mom vlasništvu i na prodaju je. Kao što se vidi gore na fotkama, danas sam ga baš sa tatom provozao do benzinske gdje je dobio 8 litara benzina (dovukli se oba na rezervi) i sad sa ponosom mogu reći da ima dometa do 180 km po tanku na full gasu sa mojim 140 kg. Znači da bi se moglo to debelo smanjiti odnosno povećati domet sa lakšom osobom, tipa - samnom ide 105-108 po satu dok sa tatom od 110 kg ide 110-115 po satu... (pričam o isključivo ravnim cestama).
Jako sam zadovoljan Replicom i Yasuni R kako radu sa Delorto 21 te Malossi 2000 i linearnom polutkom - a i mislim da skuter vapi za 7% dužom getribom pooogtovo ako ga u budućnosti bude vozila duplo lakša osoba od mene!
Ako bude kakvih promjena, javim svakako, ali definitivno bi ga dao u prodaju!