Pozdrav svima
da uvodoljim kolegama iz mog kraja došlo je vrijeme da i ja otvorim projekt
prije svega volio bih se zahvaliti članu PchelaUbica koji mi je uvelike pomagao u bez broj puta, pošto sam kako što ćete i vidjeti aeroxa slagao pomalo nalik na puzle, bilo je svega i na sve strane.
Pošto me skuteri prate još od osnovne škole, negdje pri kraju srednje škole sam ostao samo na autu. Bilo je to davne 2014. te godine, listajući po njuškalu naletio sam na aeroxa koji mi je uvijek bio nekakva tiha patnja, bio ja jako blizu nekih 10 minuta vožnje. Kako je bio i jako povoljan, pogledao sam ga i kupio. Bio je to aerox iz 2002. godine, na njemu je bio novi Trophy 70 i zx ostat je bio čista serijala. Slijedom događaja aerox pada u zaborav njege u kutu moje garaže, bio je rastavljen i zaboravljen. Zx sam prodao, a trophy ostavio da čeka neke bolje dane. Kako sam imao obaveze na faksu aerox je čekao i čekao, pa i ponekad smetao po garaži. Bilo je i napada da se proda u dijelove, ali eto šest godina kasnije došao je covid, a aerox dobio priliku za novi početak.
Uživajte u slikama!
photo online linkPošto sam nekad davno išao na highend setup ostalo je ponešto u šetku: mhr overrange 2005, wingbell ,stage6 torque, vforce usis koji me jako usrećio kasnije, yasuni c21, polini hpc 10mm...
image hosting services freeTrebao sam dobar dio plastika i nekih stinica pa je pala i prva naružba....iz Italije je naručen novi Shot V4
pošto je trophy trebao novog partnera
. Izbor je lako pao na shot pošto mi je u mladim danima dao mnogo veselja, a C21 nije bio izbor za base cilidar
upload image losslessfree image upload site and link