Uuuu, Cale ja sam mislio da sam lud, ali evo, potpuno te razumijem. Sve si rekao u zakljucku i
necu nista govorit za svoje testove osim slijedeceg:
- po prvi put mi se desava prilikom jakog kocenja i spustanja brzine da zadnji kraj izgubi kontrolu kad naleti na minimalnu neravninu, a i nije to ta preciznist. Dakle, kad pritisak na podlogu iza oslabi, guma lakse oklizne. Probao vise puta i tu sam se usro i nisam ni znao za takvo sto da mogu ocekivati. Vidim i po lakoci i ucestalosti paljenja kontrole proklizavanja.
Gume krenu rano skripati, a nista se spektakularno ne desava, odnosno sire jace putanju kad namotas tamo gdje inace sve motas.
Sad zakljucak. Posto su duplo jeftinije, necu se nikad zajebavat i to ce biti dobro. Jedino mi se nije dalo kocenje testirati na autocesti, znaci picis 160, i netko ti se izbaci bez zmigavca, tu ocekujem da me izuje sa sjedala.
Uglavnom, ocekivanja su bila visa, medjutim, cim sam vidio da ih dobivam dosta povoljni, crv u meni je rekao da se pripremim na kompromise, i dobro ispostovat cu to.
Sta ja znam, kad se naviknes na bolje gume, odmah vidis gdje si bio, ali za auto moze kompromis proci, medjutim za 2 kotaca, tu dolazi samo u obzir prava guma koja ce iskompenzirat nedostatak 2 kotaca