Imam ti i ja Nmaxa
Testiran po gradu, i tripcinama. Daj Beverly kamion prikolicar 500 sam vozio ravno do Vrbovca i nazad i odrekao ga se do kraja zivota, toliki skuter, a sjednes u onu tutu nepomicno. Model 250 nesto duze, ali presmjesan je taj kocept starog Beva. Ogromni dinosaur, vozac zanemaren, i jos ti nabije greben izmedju, noge ogranicene, znaci ZIP je majka, ovo je kao da je neki cigan stavio spojlere od Beverlija na njega i jos je narusio prostor za vozaca. Eto ti iskreno za Beverly koji mi nsiie sjeo ohohodavno.
Znaci svi se mi kao normalno vozimo, svi smo mi kulturni i fini, al ne,.samo nek je sto jaci stroj.
Moje iskustvo s Nmaxom je prebrutalno, to je jedan od skutera koji se najbrutalnije vozi, gdje drzis maksimalan prosjek brzine koliko god skuter ide. Nenormalno se lako upravlja, i ako si iskusniji vozac, nema te nitko. Lagan, uzak, izuzetno poslusan, precizan u upravljanju, struze ralicu samo tako, da se moras limitariti kako je ne bi otvorio na dodirnim tockama.
Meni je skuter jako udoban, u dvoje takodjer gdje sam izuzetno odusevljen jer je to prakticki jedini dvotockas gdje ne osjetis suvozaca.
Istina bog da djeluje mali, ali to i jest poanta, da je sto manji, sto laksi, a da osoba s preko 190cm i 100kg gustira ali extremnije nego ikada!
Jedino mi nije.jasno i nismo odgonetnuli kako Danijelu trosi 1l manje nego meni, iako ga i ja mogu voziti na 2.3l /100km, ali taj skuter je napravljen da drzi vatren tempo i ne mozes odoliti kad shvatis da nema rudu od nosaca masine koji plese i nije prikolicar,.nego zgewindani bolid u serijskoj izvedbi.
Realno, da bi covjek bio siguran, pogotovo danas kad je raznih sudionika u prometu vise nego ikada, ne treba ti nista brze od 80kmh, i brutalnih kocnica te guma. Tko tvrdi da nije tako, taj je vec pao s neceg brzeg, ili nikad nije vozio pravu gumu i jaku kocnicu na necem slabijem, u postoje oni koji zele pasti. Jednostavno, taj spoj do 80kmh, s extremnim zaustavnim putem je kombincija koja ti podize sanse u prometu, sve mimo toga, exsponencijalno vuce ka povrsini asflata.