I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
gledao sam neki dan na tv kad su ga pokazali i vozili, brijem da je bilo na hrt-u.... vozio ga je mislim onaj zoran majcan... e motor je stvarno pre prejeben brijem da su rekli da će ih u hrvatskoj moć bit samo 7 komada... al s tim da mu je i cijena paprena od 25 tisuča eura neznam baš...
...i jos jedan motor za salon
E vidija san danas ovo čudo u motoreviji.Prelud motor nakon dugo vrimena ducati je služio jebačku mašinu
Citat: StreetRunner - 01 Veljača, 2007, 14:13:02E vidija san danas ovo čudo u motoreviji.Prelud motor nakon dugo vrimena ducati je služio jebačku mašinu istina, 999 mi nije baš nešto
Citat: Hrastinski - 01 Veljača, 2007, 15:41:11istina, 999 mi nije baš neštoNije ti?heh, pitao bih te kad bi sjeo na njega...
istina, 999 mi nije baš nešto
Citat: Hrastinski - 01 Veljača, 2007, 15:41:11Citat: StreetRunner - 01 Veljača, 2007, 14:13:02E vidija san danas ovo čudo u motoreviji.Prelud motor nakon dugo vrimena ducati je služio jebačku mašinu istina, 999 mi nije baš neštoNije ti?heh, pitao bih te kad bi sjeo na njega...
nisam mislio na mašinu nego na izgled!!
Ja kad bi sija na njega, bi mislija samo:NEMOJ SE RAZBIT, NEMOJ SE RAZBIT, NEMOJ SE RAZBIT, NEMOJ SE RAZBIT...
i pogodio bi u zid sa 20 km/h najjaci motor koji sam ja vozio je bila hayabusa od frenda koji je vozio utrke (Mario iz Soblinca, drzi Caffe Art Club i videoteku) sada se bavi ultimate fightom 0-100 oko 3 sekunde
Citat: Mr J - 01 Veljača, 2007, 18:35:24i pogodio bi u zid sa 20 km/h najjaci motor koji sam ja vozio je bila hayabusa od frenda koji je vozio utrke (Mario iz Soblinca, drzi Caffe Art Club i videoteku) sada se bavi ultimate fightom 0-100 oko 3 sekundemisliš na čubu, znam ga... a kad se već hvalimo, imao sam kawasakija zx-12, tj. moj stari... kupio ga je 2000.g i imali smo ga 2 god. i stari ga je prodao jer je motor jednostavno bio prejak i prebrutalan... i više ga jednostavno nije mogao voziti... no....ali... to su bila vremena... vozio sam ga par puta.. jer sam tek tada počeo i vozit motore, a i stari mi ga baš nije niti dao jer sam još bio premlad za takvo nešto... al da mi je sad takav motor..e to bi bila druga prića ...al me je zato stari provezao preko 300 km/h i ljudi moji... neznam koliko je vas to uspjelo isprobati i doživjeti... ali to je jednostavno neopisivi osječaj bez rijeći
DA! Kaj si i ti iz Soblinca?
have you ever... waved to a fellow biker at 300+ and dislocated your shoulder?