Ovaj dio sam još odradio do petka u 19:00. Jednostavno nisam stigao pisati na forum radi nedostataka vremena...
Krenuo sam lagano sa bočnim stranicama. Njih sam postavljao, izmjerio i ocrtao te sam izrezao. Ispadalo je 6 komada OSB ploča na svakoj strani + 6 komada na krovu i 3 komada na zadnjoj stranici i još 1 komad SOB naprijed da vrata budu manja radi praktičnosti. U međuvremenu sam ostao bez materijala, pa sam se na brzinu zaletio u Zadar da kupim što mi fali plus odmah uzeo ljepljenku za krov i još koju gredu da bolje fiksiram to.
Montirao sam odmah dodatnu gredu da drži i bude čvršća strana. Dole sam probušio L nosač i zašarafio sam sa turbomatic šarafom u beton.
Zatim sam krenio sa bočnim stranicama:
Onda sam prešao na drugu stranu:
Zatim smo bili otišli u nabavku:
Zatim radi nedostatka vremena, tj radi žurbe, samo sam slagao bez fotkanja, gore sam stavio dodatne 2 grede, i sve povezao, te kasnije smontirao OSB ploče:
Sestru sam uposlio da mi stavi silikon, dok sam ja šarafio, pa smo ostali bez njega, a i tako je ostalo na tome...
I za sada ovako izgleda. Pala je prva kiša po ovome! I jako je dobro izdržalo...
A ovo je slikano sad jutros:Editt - duplo postavio fotku, evo ispravio sam:
Eto ljudi moji, 80% je završeno, sutra gore ide ljepljenka, možda odmah provučem i struju, stavim utičnice, svitla... a vrata ne znam hoću li napraviti odmah... Naravno, treba i prefarbati, ne znam hoću li i to stići sutra...