Odlično dečki, drago mi je onda da ne moram ništa mazat, jer sam htio umočit u tovarnu mast hahaha... činilo mi se da ide, ali ja cu jos dodatno prebrisat sve, i onda vratiti nazad i složit... anlaser, bendiks i pumpu ulja planiram ostaviti da imam u šteku za nedaj bože, a ostalo sve rasprodajem
kad sam čistio sajlu gasa, vidio sam da je netko prčkao po njoj, odnosno na spoju gdje jedna sajla povlaci druge dvije, sajla za uljnu pumpu odšarafljena... to sam skuzio jer sam ručkicu gasa čistio i povlačio u prazno i skužio da se ne povlači...
to mi je bilo čudno, jer sam prvi put vidio na Piaggio 50cc 2t LC da sajla nije prerezana.. Pošto dariova mašina niti nema pumpe ulja, onda mi sajla nije mi ni potrebna, ali je ne mislim rezat niti rastavljat, samo ću je zavezat negdje da ima ako ikad bude se vratila serijala ili slično, pa sam samo podmazao wd uljem (ne wd40) i počistio i ostavio tako
a rezervar od dvotaktola planiram spojit na rezervar goriva da tih 1,4 litre pretvorim kao u rezervu odnosno dodatni spremnik...
naknadno: projekt dobro ide, i za sad sam zadovoljan. Cijene ću iznit kad sve posložim i poplaćam te prodam sve što mi ne treba... nadam se samo da će mi čovik dobro opjeskariti volan, ramu i felge i da će baciti lijepu kvalitetnu temeljnu kao po dogovoru... boje već znam kako će biti, i nastojat ću tako i ofarbat. Kroz sljedeći tjedan se nadam da ću pobrusiti sve plastike i poredit ih. Trebat ću i kit masu kupiti ili novu jednu komplet plastiku da je popravim/zamijenim, jel izgleda da je netko pao sa skuterom i ožuljao rub plastike
motor je 2003 godine i vidi se da je od 17 godina i da nije puno padan niti divljano sa njime jer skoro ni jedna kopča nije puknuta osim one na volanu, ali to sam već riješio komadom drva i dvokomponentnim ljepilom jer mi se ne plaća opet nove plastike kao sa prethodnim projektom malamutija