Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ST 200 problem sa paljenjem

<< < (7/11) > >>

JogFromYamaha:
Imas problem sa zastopanom lerlauf diznom koja je bolest svih CVK fergazera.
Sta se tice zelatine ona ti se radi dok se voda nade u tanku i aditivi iz benzina se nakon duljeg stajanja pretvore ko u zele gumene bombone.
Najcesce ti vlaga ude ili od duljeg stajanja ili kod voznji po kisi i vlagi se para zna uvuci na odzracnu cijev na tanku.

Disco:

--- Citat: JogFromYamaha - 09 Lipanj, 2022, 18:03:30 ---Imas problem sa zastopanom lerlauf diznom koja je bolest svih CVK fergazera.
Sta se tice zelatine ona ti se radi dok se voda nade u tanku i aditivi iz benzina se nakon duljeg stajanja pretvore ko u zele gumene bombone.
Najcesce ti vlaga ude ili od duljeg stajanja ili kod voznji po kisi i vlagi se para zna uvuci na odzracnu cijev na tanku.

--- Kraj citata ---

Lerlauf=minimum?
Da ju mijenjam, da savjetujem čišćenje iste (tu diznu)?

A tu želatinu ne mogu izbjeći?
Mogu li ispraznit rezrvar nekako jer mi se čini da ima onu zaštitu da ne možeš izvući gumenu cijev ako ju gurneš kroz otvor za punjenje?
Čudi me da se sve zezne u tako jako kratkom roku.

JogFromYamaha:
Da imas diznu minimuma, koja se voli zastopati je je jako jako mala, nju samo propuses i operes i motor ce fino raditi.

Disco:
Meni nikako ne ide u glavu kako se ovo prvih 9 godina nije dešavalo, i sada zadnje 3 stalno. :dontknow:
Prvi sam vlasnik i skut je 2010 god.

Poggiali:
jel se to pocelo desavati uvodjenjem ethanola u mjesavinu benzinia?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju