Tehnički kutak > Tehnička pitanja
ST 200 problem sa paljenjem
dario007:
Odpoji na karburatoru crijevo goriva i vidi jel na kontakt baca gorivo,provjera je vrlo jednostavna...A moralo bi se i cut kad pumpa odradi na kontakt
Disco:
--- Citat: dario007 - 20 Svibanj, 2022, 21:40:25 ---Odpoji na karburatoru crijevo goriva i vidi jel na kontakt baca gorivo,provjera je vrlo jednostavna...A moralo bi se i cut kad pumpa odradi na kontakt
--- Kraj citata ---
Pumpa (barem mislim da je ona) se inače čuje kako radi kada se da kontakt (nekih 10ak sekundi se čuje nešto), ali mislim da ne svaki put (teško mi se sjetit kada skuter u posljednje 3 godine ima odvoženih cca 500km i to svakih par mj).
Budem bacio oko, samo mi je skuter ostao na poslu sada...još 5km dalje od mehaničara. :(
Mogu probat kontakt, ali ako me sjećanje služi, ne čuje se kada se ovo desi, a opet neka se meho sa time gomba, platio sam masno popravke.
Ako je relej, ispast će da pumpa ne radi, da bi se ona probala, treba ju spojiti direkt na akumulator, ali nema šanse da su 2 pumpe umrle tako brzo (zapravo sam sada sigurna da ni prva nije umrla), sve izglednije je da je kolega koji je spomenuo relej bio u pravu, samo mene mehaničari blijedo gledaju kad im to kažem i ne fermaju me 5%, a napomenuo sam odmah kada sam prvi put nosio skuter na popravak....i naravno svaki naknadni put, pa i sada opet kada sam ih zvao.
challenbeen:
A nisu ti to baš onda mehaničari ako ti ga do sad nisu popravili... :nono:
Prije bi to nazvao fušerajskom radnjom
Fuzzwan:
mozda je najjednostavniji problem kao kod mene sta je bilo da probija struja na bobini
skini desnu plastiku ka da ides skidat svicicu,skini bobinu i odvidaj onu glavu sa kabela i onda skalperom otkini do novog kabela cca 2cm i navidaj nazad i toe to
Disco:
Čekao se relej pumpe goriva skoro 3 tjedna i kaže meho kada su zamijenili da ne pali i dalje.
I kaže nekalva želatinasta smjesa u karbu i zaglavljena iglica(kaže da nema čađi ili čega već, da je ovo neka čudna prljavština). Nije mi jasno kako se nakon samo 1-3 dana ne voženja može stvoriti ta želatina i to na 4t mašini.
Pa imao sam 2t skuter nekih 12ak godina i NIKAD mi se nije začepio karb, em ima manje dizne, em ima i ulje koje se može fino zalijepiti kada ispari benza.
Ispada da su mi već 5 puta čistili karburator i da uspijem proći samo tih 100-300km prije ponovnog začepljenja, osim što mi je prošli put rekao da je do pumpe goriva pa mi je nju zamjenio (sama pumpa 900+kn).
Benzin tankam uvijek na INI, cijevi dovoda i filter goriva su kao novi tj filter i je mijenjan pred neko vrijeme, kaže meho da izlazi čista benza da je provjeravao, rekao je i pred mislim 2 godine da mi je zamijenio iglicu. Na zimu ga upalim tu i tamo, u prosjeku 1 mjesečno i pustim da radi 2-5min na minimumu. Ovo kada neće da upali više se obično desi ako stoji 1-3 dana nakon vožnje.
Isto sam mu napomenu da mi se često desi, da ako dam pun gas npr kod kretanja na semaforu, skut prvo krene pa onda kao da ostane bez benze i tek onda otvori pun gas, kaže on da to nije normalno. I kako se ovo ranije nije dešavalo, pa trebao se onda zaglavit karb svaku zimu.
Ima li netko ideju što se tu dešava? Imaju li veze kraće relacije (kuća-posao mi je 3,5km)?
Ima li ikakvih sredstava tipa TEC2000 koje mogu sipat u rezervar pa da se očisti cijeli sustav napajanja gorivom (iako sam već napomenuo da je benza tj cijevi i filter super čisti) i ima li to smisla?
Vidim da postoje nekakvi sprejevi koji se špricaju kroz otvor za filter zraka, valja li to?
@Fuzzwan: iskre ima, svjećica je normalne boje i skuter upali na par sekundi iz prve nakon što ga se pusti npr 20min, ali čim potroši benzu iz čašice, gasi se, rekao bi da nije do paljenja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju