Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ST 200 problem sa paljenjem

<< < (11/11)

ive_91:
Ako ti je aditiv pomogao onda ti je kitu labudovu Mjenjao.
Inace aditivi funkcioniraju,  barem neki od njih ali u nekim razumnim granicama.
Kod auto programa mi se tec 2000 pokazao oke i zadnje sam koristio datacol za diesel koji "uklanja"  vodu iz tanka i radi.
Neki majstor se vozio prije mene xy bez cepa goriva i ušlo je hrpu vode u rezervoar,  dio sam ispustio preko Filtera itd a dio je jbg. Ostao i svako malo je bilo palio upozorenja za vodu.
Nakon 400km datacola vise nema upozorenja za vodu nit izađe vode na filter tako da po meni funkcionira i rađe platim 120kn nego da vadim pumpu,  rezervar skidam itd..

Disco:

--- Citat: ive_91 - 16 Kolovoz, 2022, 15:37:24 ---Ako ti je aditiv pomogao onda ti je kitu labudovu Mjenjao.
Inace aditivi funkcioniraju,  barem neki od njih ali u nekim razumnim granicama.
Kod auto programa mi se tec 2000 pokazao oke i zadnje sam koristio datacol za diesel koji "uklanja"  vodu iz tanka i radi.
Neki majstor se vozio prije mene xy bez cepa goriva i ušlo je hrpu vode u rezervoar,  dio sam ispustio preko Filtera itd a dio je jbg. Ostao i svako malo je bilo palio upozorenja za vodu.
Nakon 400km datacola vise nema upozorenja za vodu nit izađe vode na filter tako da po meni funkcionira i rađe platim 120kn nego da vadim pumpu,  rezervar skidam itd..

--- Kraj citata ---

To i ja mislim, nije vj promjenio ni pumpu ni iglicu...ali je šolde uredno uzeo. Ugl. evo tu sve piše pa tko bude imao sličan problem more bacit oko. A i odmah preporuka za Master moto Nautiku. Neću ja propast za te kune...ali ono, nije neka fora pa neka se zna. Najbitnije mi je da se napokon vozim. :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju