Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ST 200 problem sa paljenjem

<< < (4/11) > >>

fran_hr:

--- Citat: Corector - 28 Lipanj, 2020, 09:57:00 ---Ali radi se o obicnoj niskotlacnoj, eksternoj pumpi koja pase sa mase drugih vozila.

--- Kraj citata ---
Bas sam jucer pricao s frendom i reko je da je cuo da pase od fiat punta na seraf pumpa i da je dosta jeftinija od  gilerine.

Runner2002:

--- Citat: fran_hr - 28 Lipanj, 2020, 10:13:11 ---
--- Citat: Corector - 28 Lipanj, 2020, 09:57:00 ---Ali radi se o obicnoj niskotlacnoj, eksternoj pumpi koja pase sa mase drugih vozila.

--- Kraj citata ---
Bas sam jucer pricao s frendom i reko je da je cuo da pase od fiat punta na seraf pumpa i da je dosta jeftinija od  gilerine.

--- Kraj citata ---
ne treba znacit da je do pumpe.vjerujem da mu je ista stvar s relejom kao i meni ali prvo neka ispita pumpu za svaki slucaj.

Migas:
Upravo sam se registrovao ovde pa da pitam sta se desava sa mojim skuterom.Naime skuter upali normalno,normalno radi,super vuce i sve je ok samo kad ga ugasim nece uvek da upali na kljuc dok na kurblu pali normalno.To nije uvek,nekad upali na pola kljuca ali kad mu dodje nece pa nece.Desi se ponekad i na kurblu da moram 5-6 puta verglati da bi upalio ali redje,na kurblu upali posle 2-3 verglanja.Ali to sve kad je vruc dok kad je hladan pali lepo.Zna li neko sta to moze biti?

Disco:

--- Citat: dacerovs - 24 Lipanj, 2020, 10:47:17 ---Za pocetak provjeri ima li iskre. Ako nema mozes do sutra pokusavat sa svime.
Ako ima iskre onda skini karburator i detaljno ga ocisti.

--- Kraj citata ---

I posipam se pepelom.
Kako sam i napisao, nisam htio sam rastavljati cijeli skuter, a nemam ni mjesta doma.
U servisima je valjda nenormalna gužva, tako da sam napokon skuter odnio u petak na popravak....i bio je zaštopan karburator.
Mehaničar mi je rekao da se sve zaljepilo i zablokiralo unutra, nije mi samo jasno kako se to prije nije kužilo baš po ničemu, npr da više troši, slabije vuče, trokira...niš, skuter je išao najnormalnije. Danas sam ga uzeo, javim ako bude još kojih problema, ali nadam se da je to to.  :icon_biggrin:

matija84m:
A moze rec kaj oce.
Ispuhal je cjeli karb da je sve cisto i protocno i sad radi. Nemas se kaj zamarat, bitno da napravio :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju