Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ST 200 problem sa paljenjem

<< < (3/11) > >>

Runner2002:
Isti problem sam imao na svom st125...takoder pri stavljanju akumulatora sprzilo se nesto a to je bio nekakav relej pumpe goriva.Odnio sam ga kod majstora koji je sve ispitao i pumpa je bila ispravna ali taj nekakav relejic od pumpe je bio sprzen.Masno sam platio majstora al evo sto se toga tice sve radi 2 god nakon.Iako sam nakon toga imao jos tisucu problema s masinom,mogu reci da je gilera smece od skutera opcenito.

Disco:

--- Citat: Runner2002 - 27 Lipanj, 2020, 12:37:23 ---Isti problem sam imao na svom st125...takoder pri stavljanju akumulatora sprzilo se nesto a to je bio nekakav relej pumpe goriva.Odnio sam ga kod majstora koji je sve ispitao i pumpa je bila ispravna ali taj nekakav relejic od pumpe je bio sprzen.Masno sam platio majstora al evo sto se toga tice sve radi 2 god nakon.Iako sam nakon toga imao jos tisucu problema s masinom,mogu reci da je gilera smece od skutera opcenito.

--- Kraj citata ---

I ovo je dobra informacija, da li netko zna gdje se nalazi taj relej?

Na slici je to ovo pod brojem 11, ali nema oznaku gdje se nalazi:

dacerovs:
A jesu zakomplicirali tog STa j****ti, znaci nije ko VXR.
Koji bog ce mu el.pumpa goriva nemos vjerovat al dobro, zna valjda Talijan zasto ju je stavio.
Al ajd, bar si nasao problem i to eto putem eliminacije.
A relej ti se nalazi vjerojatno ispod prednje maske.

Runner2002:

--- Citat: Disco - 27 Lipanj, 2020, 17:46:51 ---
--- Citat: Runner2002 - 27 Lipanj, 2020, 12:37:23 ---Isti problem sam imao na svom st125...takoder pri stavljanju akumulatora sprzilo se nesto a to je bio nekakav relej pumpe goriva.Odnio sam ga kod majstora koji je sve ispitao i pumpa je bila ispravna ali taj nekakav relejic od pumpe je bio sprzen.Masno sam platio majstora al evo sto se toga tice sve radi 2 god nakon.Iako sam nakon toga imao jos tisucu problema s masinom,mogu reci da je gilera smece od skutera opcenito.

--- Kraj citata ---

I ovo je dobra informacija, da li netko zna gdje se nalazi taj relej?

Na slici je to ovo pod brojem 11, ali nema oznaku gdje se nalazi:

--- Kraj citata ---
informacija vrijedna 2 tisuce kuna prijatelju...toliko me izaslo dok je majstor nasao problem i ispitao sve zivo na motoru tako da sacuvao sam covjeku dzep

Corector:
Da da, elektricnu pumpu goriva ima, davno sam slucajno na to naletio i ceskao se. Ali radi se o obicnoj niskotlacnoj, eksternoj pumpi koja pase sa mase drugih vozila. Tocno znam gdje su je smjestili dole kod prednjeg kotaca u spic ralice jer je tu taman rezervar malo iznad pumpe, a i tu sam je stavio i na takvog Runnera s PureJet masinom i eleiminirao sam vakum pumpu, jer imati 2 pumpe je malo glupo, a posto je to novi Runner, i treba skidati ralicu, tu treba zivaca prije svega... Moze se i ugraditi vakumska naknadno...

Relej bi se trebao nalaziti ispred prednje maske, obicno tu trpaju, treba se cuti "KLIK" kad das kontakt.. .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju