Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox - popravak svjetla
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 27 Listopad, 2008, 18:46:24 ---Bas sam vam htio reci da cete pasti na dupe kada cujete cijenu za lezaje od volana. Mene su trazili oko 100€.
Neznam jel ti pase od firefoxa, moram uzicati frenda ako ih nije izgubio.
--- Kraj citata ---
kaj ste vi popizdili.Pa ne vozite ducatija. :uff: ja prije dvije godine promijenio komplet gornji i donji vijenac sa kucistima i platio oko 100kn oba dva.
robert:
e čekajte malo! imam ja one moje stare ležaje sa lune! u jako dobrom stanju! možeš ih dobiti ako ih nađem!
nigdje nemogu naći spojen regler na tvojim slikama
dhorvat:
Ja već godinama gledam i vidim da su serijski djelovi za piaggia 3 puta jeftiniji od yamahinih serijskih. Pogotovo kod sitnih dijelova! Onaj komadić čelika koji se pikne u radilicu da bi se vrtila ona plastika od ulje pumpe košta 10 kuna!
J#bemu pa stavim čačkalicu i držalo bu jedno vreme!
2TDottore:
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 18:50:54 ---e čekajte malo! imam ja one moje stare ležaje sa lune! u jako dobrom stanju! možeš ih dobiti ako ih nađem!
nigdje nemogu naći spojen regler na tvojim slikama
--- Kraj citata ---
evo. :icon_thumright:
Znaci kad stavis konektor u regler ide ti s lijeva na desno prvo zuto-crvena pa crna pa bijela pa debela crvena sa akumulatora.
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 27 Listopad, 2008, 18:52:24 ---Ja već godinama gledam i vidim da su serijski djelovi za piaggia 3 puta jeftiniji od yamahinih serijskih. Pogotovo kod sitnih dijelova! Onaj komadić čelika koji se pikne u radilicu da bi se vrtila ona plastika od ulje pumpe košta 10 kuna!
J#bemu pa stavim čačkalicu i držalo bu jedno vreme!
--- Kraj citata ---
Kad sam isao pitati za cijenu serijske radilice, rekli su da je 1600kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju