Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox - popravak svjetla
robert:
nema šanse da sada idem na druge plastike kad sam ove crne dobio i prema njima sredio i ostale stvari!
Marino7:
da ne otvaram bezveze jos jednu temu
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 19:13:39 ---šta bi dao za orginal kablove sa roxa! onda nebi bilo problema oko malossi cdi, reglera i šaltera!
sad moram naći koju funkciju i farbe imaju kabli na regleru sa lune a i ovaj konektor sa kabla mi fali tako da ću i tu morati kemijati!
--- Kraj citata ---
znaci crknuo mi ej vjerovatno regler jer mi svjetla pozicija zadnja i desni zmigavac ne rade i kupio sam od jednog tipa sa foruma isti ovakav sa slike,i nemam dzek takav za to,da li netko zna raspored zica jer meni nikako da proradi :dontknow:
danyq7:
od lijevog prema desnom...
CRVENO-BIJELO-CRNO-ŽUTO CRVENO
Marino7:
ja imam dvije crvene i plavu i zelenu,ali nema veze glavno da znam prvu i zadnju :icon_thumright:
lb23211:
--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2008, 19:27:23 ---moze se i tako rjesit bez originalnog konektora ali onda posto su otvorene zice lako dolazi do korozije a to bas i nije prepametno jer regler zna od toga pregorit a ti si jos reko da se i vozis i po kisi i po zimi tak da neznam bas.Jedno vrijeme ce bit dobro samo kolko dugo ovisi o vremenskim uvjetima voznje.
--- Kraj citata ---
za to imas termoizolaciju u chipoteci ili slicno, metar ti je oko 6kn....
a za ekipu, od strane 166. su vam svitla pa malo procitajte, mozda pomogne...
--- Kod: ---http://www.megaupload.com/?d=64I8WOTN
--- Kraj koda ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju