Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox - popravak svjetla
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 27 Listopad, 2008, 18:17:52 ---
--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2008, 18:09:41 ---ili nek ga tak vrati gore jer se tak i tak vec navikao tak vozit.ak ce mu sve bit u nuli razbit ce se negdje. :laughing7: Oces rec da noviji roxevi imaju jaci trokut. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Moguće :toothy3:
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 18:10:38 ---kad već spominješ ducati regler imam jedno pitanje!
na regleru su 4 pina, kako se može ispitati čemu koji pin služi?
ja bi taj regler morao pripasati na žice od lune ali neznam šta je šta!
--- Kraj citata ---
Znam da je debela crvena plus sa akumulatora, crveno žuta su sva svjetla, crna je valjda masa, za četvrtu nisam siguran.
BTW. Zval me Markez!!!! Majku mu 160 FAKIN KUNA OĆE ZA J#BENI LEŽAJ! Dečki zmišljajte nekaj drugo!
--- Kraj citata ---
jesi ga stero u krasan k.... j.bmu majku lopovsku. :angry9: Morat cemo nekaj smislit. :icon_scratch:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2008, 18:20:01 ---jesi ga stero u krasan k.... j.bmu majku lopovsku. :angry9: Morat cemo nekaj smislit. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Čudno da on dela posle 4... izgleda da je frka pa duže dela! Inače u 15:59:59 vrata su zaključana!
Budem sutra nazval Elodu ili nekog drugog Yamaha dilera :icon_thumright:
ROBY! Zadnja je bijela i brijem da je isto za svjetla!
robert:
--- Citat: dhorvat2 - 27 Listopad, 2008, 18:17:52 ---
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 18:10:38 ---kad već spominješ ducati regler imam jedno pitanje!
na regleru su 4 pina, kako se može ispitati čemu koji pin služi?
ja bi taj regler morao pripasati na žice od lune ali neznam šta je šta!
--- Kraj citata ---
Znam da je debela crvena plus sa akumulatora, crveno žuta su sva svjetla, crna je valjda masa, za četvrtu nisam siguran.
BTW. Zval me Markez!!!! Majku mu 160 FAKIN KUNA OĆE ZA J#BENI LEŽAJ! Dečki zmišljajte nekaj drugo!
--- Kraj citata ---
daj spoji svoj regler i poslikaj mi to! da znam redosljed pinova i farbe kabla!
dhorvat:
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 18:30:39 ---daj spoji svoj regler i poslikaj mi to! da znam redosljed pinova i farbe kabla!
--- Kraj citata ---
Pa vidi ti se na jednoj sliki! Po njoj sam ti i reko!
SlowRider:
Bas sam vam htio reci da cete pasti na dupe kada cujete cijenu za lezaje od volana. Mene su trazili oko 100€.
Neznam jel ti pase od firefoxa, moram uzicati frenda ako ih nije izgubio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju