Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox - popravak svjetla
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 27 Listopad, 2008, 18:55:14 ---
--- Citat: dhorvat2 - 27 Listopad, 2008, 18:52:24 ---Ja već godinama gledam i vidim da su serijski djelovi za piaggia 3 puta jeftiniji od yamahinih serijskih. Pogotovo kod sitnih dijelova! Onaj komadić čelika koji se pikne u radilicu da bi se vrtila ona plastika od ulje pumpe košta 10 kuna!
J#bemu pa stavim čačkalicu i držalo bu jedno vreme!
--- Kraj citata ---
Kad sam isao pitati za cijenu serijske radilice, rekli su da je 1600kn.
--- Kraj citata ---
e to je i meni misterija.a decki tu na forumu ak se dobro sjecam su rekli da piaggova kosta oko 650kn. :icon_scratch:
robert:
šta bi dao za orginal kablove sa roxa! onda nebi bilo problema oko malossi cdi, reglera i šaltera!
sad moram naći koju funkciju i farbe imaju kabli na regleru sa lune a i ovaj konektor sa kabla mi fali tako da ću i tu morati kemijati!
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2008, 18:56:30 ---
--- Citat: SlowRider - 27 Listopad, 2008, 18:55:14 ---
--- Citat: dhorvat2 - 27 Listopad, 2008, 18:52:24 ---Ja već godinama gledam i vidim da su serijski djelovi za piaggia 3 puta jeftiniji od yamahinih serijskih. Pogotovo kod sitnih dijelova! Onaj komadić čelika koji se pikne u radilicu da bi se vrtila ona plastika od ulje pumpe košta 10 kuna!
J#bemu pa stavim čačkalicu i držalo bu jedno vreme!
--- Kraj citata ---
Kad sam isao pitati za cijenu serijske radilice, rekli su da je 1600kn.
--- Kraj citata ---
e to je i meni misterija.a decki tu na forumu ak se dobro sjecam su rekli da piaggova kosta oko 650kn. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Di ti ljudi nabavljaju originalne djelove?
Sigurno ne kod Markeza! :toothy9:
2TDottore:
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 19:13:39 ---šta bi dao za orginal kablove sa roxa! onda nebi bilo problema oko malossi cdi, reglera i šaltera!
sad moram naći koju funkciju i farbe imaju kabli na regleru sa lune a i ovaj konektor sa kabla mi fali tako da ću i tu morati kemijati!
--- Kraj citata ---
ma to ti je isto.najveci problem je samo konektor. :icon_scratch:
robert:
nije problem konektor! uzmem one konektore ili kako se već zovu što idu na te pinove i direktno kabal na regler!
kod mene na luni je konektor kockast i moram kabel po kabel provjeriti kuda ide!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju