onda znaš da većeg g#vn# od bmw-a nema, na hrvatskim livadama ima više krepanih benđola nego svih ostalih lešina
ali bmw se voli pa se to tolerira...
To mi je govorio i "frendic", otpast ce ti kardan, gumice ce se rasklapat i tako to. Oko 70tkm je natucano, i drugi bnv je nabio barem 40tkm, visi nivo finoce i komfora naspram vw grupacije. Znam o cemu se radi, ne mogu reci da nije napravljen za berbu para, i ako mudro postupis eventualne popravke ces platiti manje nego za francuza, doduse danas te svaki brend moze osisati, ali znam da ako bi vozii francuza, pokvarile bi mi se pante straznjih vrata...
Kad se nesto krene rasipat, ne zanima me vise. Na tudjim greskama i mukama sam shvatio sto je francuz.
Jedan od vodecih dilera francuskih vozila, tu u komsiluku, ne vozi francuza, kao ni njegovi, kaj je najjace jedan vozi talijana
Na renaultu se pokvari ono kaj mislis da ni ne postoji na autu.
Upravo to sam dozivio sa peza skuterom, znaci ono najnevjerojatnije, kad prodajes skuter u dijelove i bacas one dijelove koje nitko nece, to na francuzu ode. Frustrirajuce do bola pogotovo kada se uhvatis u kostac sa francuzim nakon vise od 10 godina druzenja sa scim ostalim, onda dobijes hladan tus.
Pocelo je kao zajebancija za skuter koji se non stop kvario, ali s druge strane nam se ispirao mozak kako se to ne desava, i sasvim slucajno je preslo na aute jer sam jednkstavno svako malo nabasao na francuza u kvaru. Puno puta mi se nije dalo slikat ni snimat, imam tisuce argumenata koje sam osovno vidio, dozivio i teknkad se desi neka.revolucijq, onda cu podvuci crtu. Ovak me ne zanima ninono sto valja od njih, jer je to kap u moru ovih na koje svako malo naletim.
Dakle, razvio sam jebenu fobiju kad se zaletim motorm, stonme ceka iza nadvoznjaka, dal je jebeni francuz stao. A stao je gore na sredini, i vise puta iza...