Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ogavno ili ti se dopada PSkoje sitnice? mislim, znam i ja sta jos treba, ali.. pitam..
dizajn je kompletno mojih ruku djelo jel.. nije neki skin koji i drugi imaju cilj: mojskuter.com brand , prepoznatljiv site sam svoj , a ne neka kopija dugorocno : da bude najjaci na svijetu, nesto kao microsoft
Bemumiša, nema ti se smilsla ulizivat, naš veliki vođa je neosjetljiv na komplimente...
Citat: Doomsday - 28 Prosinac, 2006, 17:05:00Bemumiša, nema ti se smilsla ulizivat, naš veliki vođa je neosjetljiv na komplimente... ali je zato osjetljiv na klopu i tekućine
ali od previše ti proradi kiselina pa treba popiti mlijeka za smiranje.
čekaj malo a dali ima uopče mogučnosti mijenjati boje ili ima samo nijanse
Citat: mrcina - 28 Prosinac, 2006, 19:08:30čekaj malo a dali ima uopče mogučnosti mijenjati boje ili ima samo nijanse Hmmm, dobro pitanje... oni prošli su bili plavi, ali je isto tako, čini mi se, i osnovna boja pozadine bila svijetlo plava... Sad je pozadina siva... Možda i ti kvadrati moraju bit u nekoj tamnijoj nijansi osnovne pozadine...
Citat: Doomsday - 28 Prosinac, 2006, 19:11:39Citat: mrcina - 28 Prosinac, 2006, 19:08:30čekaj malo a dali ima uopče mogučnosti mijenjati boje ili ima samo nijanse Hmmm, dobro pitanje... oni prošli su bili plavi, ali je isto tako, čini mi se, i osnovna boja pozadine bila svijetlo plava... Sad je pozadina siva... Možda i ti kvadrati moraju bit u nekoj tamnijoj nijansi osnovne pozadine... ma moze biti i zute..ali ja ne volim riskirat s bojama
Citat: eladio - 28 Prosinac, 2006, 19:34:50Citat: Doomsday - 28 Prosinac, 2006, 19:11:39Citat: mrcina - 28 Prosinac, 2006, 19:08:30čekaj malo a dali ima uopče mogučnosti mijenjati boje ili ima samo nijanse Hmmm, dobro pitanje... oni prošli su bili plavi, ali je isto tako, čini mi se, i osnovna boja pozadine bila svijetlo plava... Sad je pozadina siva... Možda i ti kvadrati moraju bit u nekoj tamnijoj nijansi osnovne pozadine... ma moze biti i zute..ali ja ne volim riskirat s bojama Ma nemaš šta riskirat, iskoristi tu crvenu kojom su slova napisana za kvadrat kad ima novih postova u glavnom threadu, a upola svijetliju kad ima novih postova u podthreadu... Pošto već koristiš tu crvenu, uklopit će se, a i vidit će se iz avijona kad ima novih postova...