Tehnički kutak > Injection
Gilera Runner Purejet - Ne pali
delorto:
--- Citat: Corector - 16 Siječanj, 2020, 00:06:22 ---Imam ti dobar i ispitan kompresor.
--- Kraj citata ---
Evo preko vikenda smo se dogovorili sa Corectorom za kompresor,odmah subotu platio preko računa i sad čekam poštara ,da donese.U čekanju sredžujem skuter ,počeo sa rdžom na aupuhu ,detalno čistim skuter .itd.Na nekim mestima je srebrna boja odpala ,pa ta baja mi ne ide baš pa još neznam dali ču samo ispravit srebrno ili sve obojiti u crveno?Onda me još čeka Aprilia Ditech sad je nisam dirao pola godine i više.Kad mi išlo kod Purejeta ,malo mi se više sanja i dobijo snage i novih iskustva pa ču pokušat još jednom sreču.Pa normalno uz vašu pomoč.
delorto:
Pa tuži se Janez drugaru .Pa več mesec dana što sam ugovorio djelove za skuter sa Kine pa još ništa.Pa pita druga .Šta misliš koliko je kina daleko?Pa kaže drug ,nemam pojma ali ne može biti daleko kod nas svako jutro dodže Kinez sa biciklom na posao.He he pa koliko vremena dolazi kompresor od Corectora(Zagreb do mene nekih 170/180 km) najverovatnije poštar nosi peške?
matija84m:
Je pjeske ti ga nosi. Ja sam ga jucer vidil na bregani. Mahal mi je sa nekim kompresorom. Nisam znal da je tvoj :dontknow:
Corector:
Ja se nadam da ce doci u prva 2 dana novog tjedna, JER, konacno smo dobili novi sortirni automatizirani centar.
delorto:
--- Citat: matija84m - 24 Siječanj, 2020, 11:29:29 ---Je pjeske ti ga nosi. Ja sam ga jucer vidil na bregani. Mahal mi je sa nekim kompresorom. Nisam znal da je tvoj :dontknow:
--- Kraj citata ---
Super onda je več na pola puta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju