Tehnički kutak > Injection

Gilera Runner Purejet - Ne pali

<< < (6/7) > >>

delorto:

--- Citat: Corector - 24 Siječanj, 2020, 13:17:54 ---Ja se nadam da ce doci u prva 2 dana novog tjedna, JER, konacno smo dobili novi sortirni automatizirani centar.

--- Kraj citata ---

Pa stvarno su brzi .Prije dve sedmice  sam poručijo neki alat iz Zagreba i stigao za dva dana?Pa nije panika jutros u 8.00 sati bilo -7 stepeni.Da bi imao 10 kompresora nebih seo na skuter.Jes pa ,da bi voleo što pre srediti purejeta,da predžem sredživat diteha aprilio dok još nisam sve zaboravijo.

delorto:
E pa nemam sreče ,nikako da stigne ovaj nesretni purejet kompresor.I sad baš i da me još zeza malo.Mislim,da prekjuče čujem trubu baci oko koz prozor, poštarska kola dolaze,.Ja sav sretan trčim van i evo on kod komšije.Danas zvoni trčim  van  komunalac oče da vidi stanje vode DDDDDDDDDD.Sad mi se učini da čujem nešto trčim van džabe ništa.Gde je paket odlutao?

delorto:

--- Citat: Corector - 24 Siječanj, 2020, 13:17:54 ---Ja se nadam da ce doci u prva 2 dana novog tjedna, JER, konacno smo dobili novi sortirni automatizirani centar.

--- Kraj citata ---

Pa i ja sam se nadao,pa izgleda ,da đabe .Prošlo previše vremena ,da ima još nade.Kompresora nema pa izgleda,da ni pomoči ali kompresor mi još uvjek treba.Spomenuo si ,da imaš još izpravnog kompresora na lageru pa bih te molio za njega.Ja bi došao po njega ,samo saopšti kad i gde mogu doči?

delorto:
HE HE super vračam se sa kafane i viri nešto žuto sve zgužvano sa kutije za poštu.Izvadim van i evo ga konačno kompresor TOOO.
Corector hvala ti.

Corector:
Da? Pa to je cudo.
Nasa ti posta trenutno radi na downgradeu, a prikazuju to kao upgrade. Zapravo pezina filozofija ti je to...

Jako su poskupili a nista brzi nisu. Neki dan saljem pismo za Austriju, a ona mene pitq zelis li da ide AVIONOM ha ha, uglavnom prodaju fore onima koje ne znaju pa ti maznu dostavu 70€ a ide kombijem i cekas isto.
Za transfer 400€ u Njemacku, traze 80 eura, uglavnom radi se o tome da vrbuju i fokusiraju se iskljucivo na lak plijen, i samo njih obradjuju kad dodjes na postu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju