Tehnički kutak > Injection

Gilera Runner Purejet - Ne pali

<< < (7/7)

matija84m:
Bitno da je stiglo. Ipak je postar isao pjeske :icon_thumright:

Ma samo uzimaju lovu a nista se ne ubrza. Slao sam pismo u srbiju znaci nije hitno kada ce doci. Pita me zena na salteru kako saljem? Pa obicnom postom moze. Kaze ona ma isto ce doci kao i oreporuceno jer ide jednom tjedno i to je to.
Znaci nemozes to nista ubrzat.
Jedino ovisi dali ce ici sutra ili za 6 dana. Ali sve skupa putuje.

delorto:
Pa juče sam  stavio pumpu i skuter pali i radi na mestu bez problema možda malo nemirno .Tako pustim raditi neko vreme,da se podigne temperatura na radno.Onda počnem malo terati gas kad to neko vrjeme radim pustim gas i gasi se?Onda ne pali baš sa lakočom.Onda nije htio palit ,promenim svečicu i pali.Tako, da nije baš stup pouzdanja he he.Sad moram još to sredit pa neznam baš kde počet .Dali je spaljen teflonski o-ring?Majstor Corector pomoč sta mu još fali?Gde tražit?Ili možda za prevazdušit sistem goriva?

matija84m:
Mozda te i kompresija malo zeza.
Tamo na pocetku si rekao da je 5.8 bara. To je na rubu plača. Mislim na donjoj granici. Moguce da i zbog toga imas dodatne probleme. :dontknow:

Corector:
Za teflonski O ring imas jednostavan test. Napravi sapunicu i pospricaj dok masina radi plavi injektor, i cijelo kuciste injektora (100% si onda siguran) ili barem dok je anlasujes ako vec ne pali.

Ako je kompresija 5.8bar, to je ok za paljenje.

Jel svijecica suha ili mokra?

Lenko:
Možda da očistiš plavu diznu ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju