Tehnički kutak > Injection
Gilera Runner Purejet - Ne pali
delorto:
Pa Corector tako pohvalno priča o Porejetu,da kad se ukazala prilika nisam odoleo odmah uzeo.Tako ,da sad imam u garaži Gileru runner Purejet.Skuter je dugo vremene stajao i nije bio vozan .Pa prvo sam našao puknuto crjevo onda sipao benzin i sa mukom upalio.Kad sam skužio da za paljenje treba puno gas,i onda svaki put palio ali težko.A kad palio onda je normalno radio .Pa činilo mi se ,da je previše benzina i sam išao skidati regulator tlaka,odmah primjetio benzin u čašici.Kad imam Diteha ,uzeo od njega regulator i stavio u Purejeta.Skuter pali bez gasa i radi .Ostavio sam ga neko vreme da radi i tek onda se provozao par 100 metara ,radi ko puška.Vretim se u garaču i počeo sa čiščenjem Kad završim upalim i ostavim ,da radi.Nakon cca10 minuta se ugasi i odmah upalim za par sekundi opet gasi i ne pali više?Skino sam svečicu i baca varnicu,skinem crjevo da vidim ide ili benzin i OK.Stavim novi benzinski filtar.Onda opet palim i radi par minuta opet gasi i ne pali vadim svečicu ima varnicu , ali stavim drugu odmah pali ali ne radi dugo.Purejet je 2007 godište i neznam kako da proverim greške?Jeli je to moguče bez testera?Skidao sam prljavštinu sa vapom pa ,da mu voda smeta nebih ni palio?Pa sutra ču još jedno proverit regulator pritisaka jer je to jedino što sam dirao ,prije je radio samo težko je palio?Pa zamolio bi sa savjet gde tražit,šta bih moglo bit?Pa u jutro idem prvo nabavit alat,da proverim kompresiju ,sumnjam ,da je to problem ali jednom ga moram nabaviti.Pa trebao bih proverit i benzinsku pumpu i kompresor.Za kompresor imam sat za pumpanje guma a čime vi poverite benzinsku pumpu?
Daniel jet:
Poslje pumpe goriva stavis t komad i na njega spojiš manometar (sat za pumpanje guma) pa ces viditi kako radi pumpa. Stavi novu svjecicu ali novu.. ja sam skurio 5 svjecica u garazi nisam ni vozio motor, cim je zalije benzin zbog neispravnog regulatora ona je mrtva, iskru ima da ali neradi motor na nju. Samo nova svjećka i to kakva već treba da ide za purjeta..
Corector:
Kod novog modela runnera, lako se eliminira vakumska pumpa goriva, i glavna elektricna pumpa se spaja direkt na rezervar, s tim da se mora voditi racuna da je pumpa ispod dna od rezervara, makar moze biti i malo visa jer se nista ne mora osim jedne stvari, ali ovo prvo je po PSu.
Dakle vakumska ti je visak, i moze predstavljati potencijalni problem. Cemu sluze 3 crijeva na njoj, kako je provjeriti je li ispravna, ne bih sad duljio o tome. Mozes je ostaviti, ali ja ne bih.
Najgore je kad skuter dugo stoji, benzin se pokvari i postane kao razrjedjivac po mirisu, boja je jako zuta kao pisalina, izgubi oktansku vrijednost i njegova zapaljivost je puno teza ili nikakva. Ako je masina u dobrom stanju, lakse ce se nositi s smecem od benzina...Takav benzin zacepljuje karburatore, dizne, i sve u cemu se nalazi, pogotovo ako je pomjesan s uljem...
Puknuto crijevo kazes. Na tim novim gilerama i nrgima, crijeva su prava kineska, i nakon 5 godina su vec za zamjenu. Na starijim generacijama su mogla izdrzati barem 10 godina.
Da bi napravio normalnu stvar, moras naci kvalitetna crijeva, jer ova od danas do sutra kineska su toliko losa da je zaista jako jako tesko naci kvalitetno crijevo, i oko toga se treba stvarno namuciti. Posto sam prosao sve i svasta, odmah cu ti reci da neces naci kvalitetno crijevo u trgovini za zamjenskim dijelovima, a bogami niti u moto shopu, jer tebi ne treba dealer kineske robe, tebi treba brend koji je profesionalan, primjerice Hansaflex.
Injection skuter, ispravan, nikad ne smije paliti s gasom, iako moze, jer dodavanje gasa ukazuje na problem koji je primarno vezan za prebogatu smjesu, ili granicnu kompresiju..
Dobro si primjetio problem s regulatorom, dugotrajno stajanje mu skracuje vijek, a i godine, medjutim kad se redovito vozi onda nemas brige, makar su postojale prve serije koje su bile problematicne i propustale su benzin lagano, pa je ekipa stalno mijenjala svijecice i od tuda je nastalo sranje sa svijecicama.
Kad smo vec kod svijecica, injection mora raditi s bilo kakvom svijecicom M10 dugi navoj, dakle ne postoji nikakva specijalna striktno predvidjena svijecica koja ti garantira rad masine, a da sa drugom masina nece raditi.
Za svijecicu je jako bitno da nije probila iskru. Dakle iskra mora svaki put, samo i samo premostiti centralnu elektrodu i minus elektrodu, nek jednom baci sa strane ili pored izolatora, svijecica nije dobra.
Svijecicu unistava prebogata smjesa, odnosno izljev benzina mimo dizne, kao sto je slucaj kad nadjes benzin u casici, obicno bude na pola puna casica sto je maksimum. Inace smije biti voda i ulje unutra, jer se prilikom naglog sabijanja zraka u kompresoru, dok je kuciste zahladjeno, a zrak se nagko zagrijava, javlja kondezacija i u prvim minutama rada, uz zrak dokaze i kapljice vode u casicu, ali to nije nikakav problem, niti bi osjetio neke benefite da ti separiras.
Kad si skidao filter goriva, moguce je da imas zraka u sistemu, dok da vakumska pumpa navuce.
Glavna pumpa mora raditi cijelo vrijeme isto, zvuk ne smije varirati, to ti je znak da je ok.
Ne treba nikakav tester.
Ako ne znas kako provjeriti greske, onda ti mogu cijeli dan pisati, a tebi ce recimo biti zamjenjeno ulazno i izlazno crijevo goriva, jer purejet se ne skarabudzuje, nego se sve lijepo poslozi i onda nema nikakvih problema.
Sto se tice kompresije masine, to nije lose danas provjeriti, pritisak u cilindru mora biti iznad 5.5bara, jer danas ces naci svasta i nikome ne smijes vjerovati osim samom sebi.
Prije ovog si imao Apriliu Ditech, a sada Runnericu rijesavas. Najbolje bi bilo da elaboriram kompletan service manual, step by step, i to potkrijepim jos video snimkama :D
delorto:
Hvala na pomoči i što si se brzo odzvao.Sada sišao u garažu ,da vidim tačno kde je pumpa goriva i skuter pali normalno bez gasa u par okretaja.Ali od početka malo kašlje zaleče ,možda što kažeš vazdug u gorivu.Kako se to odvazduši?Pa on radi neko vrjeme a onda gasi ,kao da bi se zagrijao ili neznam što bi lako bio razlog gašenja?Pa primečujem,da se kazaljka za temperaturu vrlo kasno počne dizat i kad se malo podigne ugasi motor.Neznam dali ima to neke veza ali što kažem gledam kazaljku i dok se ne pomeri radi a onda kazaljka diže i gasi motor uvje kazaljka tu nekde na istoj visini?I što duže stoji možda se više oladi duže radi pre gašenja?Pre što sam zamenio regulator tlaka skuter se sagrijao na polovinu i radio ,sad jendva da se diže za koji mm i gasi .Pumpa goriva je več spuštena dole i niže od rezeruara a vakum pumpe ne primečujem nikde.Iz rezeruara razdvoji se crevo prema pumpi i gore nekde prema čepu poklopcu rezeruara.Što ova crevo prema čepu višak je i uklonim? Pa crjevo bilo toliko puknuto odmah van rezeruvara ,da bio rezeruvar skroz prazan,tako ,da nije bilo starog benzina a možda novi benzin otopio neko staro go.no.Pa za početak ,želja je da prvo skuter normalno proradi onda je plan promjeniti vsa crjeva i onda srediti sve ostalo a posle pronači nešto bolje crevo .Pa svečica mislim ,da ima pravu normalnu iskru i baca samo gde treba.Pa pročitao sam več nešto tema o purejet in ditech pa još ču koju i ogledao još koji video.Pa tako, da sam skužio ,da treba ič sve polako redoma proveravat i odklanjat greške.Pa ako mi stane pa ču poručat i malo upitat.Novi alat za test kompresije doma tako da posle praznika akcija.Sad žena kaže ,možeš u garažu,ako smeš he he.Da imam i Aprilio Ditech v kvaru pa smo pre neko vrjeme sa tvoju pomoč pokušali izpravit pa sam odustao ,da smirim živce i to je od tad več pola godine i više.Pa da nije preskupo bih nabavio GameBoy ima, ko informaciu gde bi se to nabavil pa može i sa druge ruke?
delorto:
--- Citat: Daniel jet - 24 Prosinac, 2019, 05:44:39 ---Poslje pumpe goriva stavis t komad i na njega spojiš manometar (sat za pumpanje guma) pa ces viditi kako radi pumpa. Stavi novu svjecicu ali novu.. ja sam skurio 5 svjecica u garazi nisam ni vozio motor, cim je zalije benzin zbog neispravnog regulatora ona je mrtva, iskru ima da ali neradi motor na nju. Samo nova svjećka i to kakva već treba da ide za purjeta..
--- Kraj citata ---
Pa ti imam več nešto pripremljeno za test tlaka kad sam proveravao pritisak na kolima koja su mi vadila živce.Pa kad mu nije došao života dizalj valda neče i benzin a za vazduh je i onako napravljeno.Pa skuter ne radi baš tako kad nevalja svečica.Više se ponaša kao da je nešto oko benzina,vazduha? Od kojeg Peugeota je onaj brojaš brzinomjer na slici?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju