Minarelli extremi.
Ja sam koristio razne linearne polutke na minarelliju, i na kraju sam ipak zavrsio na serijskoj. Uspio sam je ukrotiti s kratkim centralnim federom srednje tvrdoce na malossi sportu 70. To je bila Hebo crna koju dan danas imam novu jednu nekoristenu u steku za nedaj bize iako nikad vise necu vozit minarelli, s garancijom od 100 godina.
Tags: kratki centralni feder,
Posebno obratiti paznju na kratki centtalni feder.
Probao sam dvije milijarde kombinacije, sto milijuna startova odradjenih i stiskavaca u ubrzanji, savrseno znam sto treba ocekivati od agregata i kako mora ici, i nakon tgb remenoca, polini linearke, malossi overrangea kompleta....
Zasto sam se nasao na serijskoj polutci? Jer sam ganjao low budget kompromis, i deracio sam linearke. A sta sam prosao prije toga? Pa cijeli Scooter Attack, Centar i Sip zajedno... jedino nisam Dopplera vozio.
A sto sam jos dobio sa serijskom remenicom? Jebaci start koji nitko nije imao da tako susne., a prevrtavanje je bilo minimalno.
Svi ovi danasnji minarelliji imaju dvije milijarde ulozenih kuna, a zapravo idu mrvicu brze.
Uvijek sam za kompromis i sto blize originalu, a ovo preseravanje gdje ulizis 2000% vise, a dobijes 2%, je debilizam zesce klase i tesko extremno radioaktivno filozofiranje gdje si bukvalno ozracen nekim fix idejama.