E Matija Matija, nece tebe sreca, pogledao sam samo zadnju stranu i sve mi je jasno, bas me razocaralo jer si ti jedan od zescih vozaca tripera i nisam ocekivao da ce bit problema, ali samo zato sto nisam htio to pomisliti, duboko u sebi znajuci da sam ja to vozio, da bi ga satro jer treba nekad i izdivljat se, a tu samo prave masine pokazuju vjecnost. Taj BB je ovako za nekoga niskog i lakseg i takvi su oduvijek rasturali na njemu, s tim da se ne smiju puno vozit inace ce dobit bibera. Malo da pokazu sta je fizika s olaksicama, ali s naglaskom da je to ipak BB moc. Jer kad sam god vozio BB nikad to mene nije moglo potegnuti onako da i ja gustam, nego fizika mi nakalemi gubitke pa sam i za 30% zakinut.
Di bi ja bio s voznjama da sam vozio BB. Ili primjerice tjuniranu Pezu dinosaura kojem su izumrli vec neki dijelovi, a imala ga svaka druga kuca??. Ajd, nekako bi sa serijskom Pezim to sve prezivio u mehanickom pogledu, ali sa hrpom hemeroida i izjevao bih hektolitre suza od zanimljivosti slusanja tog francuskog 2T zvuka koji je izoblicen. Usotalom, ako moze serijska Peza ili neka malo lagano natjunirana da mehanika ne osjeti pravo opterecenje, to moze i Nepalski dostavljac s ubijenim serijskim Kymcom, tako da Peza driver ne moze postat legenda jer je vozio puno slabiji setup koji svatko ima po deafultu. A u Bosni i Srbiji bi sigurno bio pregazen vise puta i razvlacen na operacijskom stolu.
Za BB me ne cudi sto se sve toliko pazljivo slagalo i ulagalo i opet sranje vece nego kad sam ja bio u fazi gustanja u najvecim fusevima ikada gdje sam stavljao otopljene i razvaljene dijelove da vidim dokle ce, doduse nisam isao na put nego tu po Zgu i okolici se tako vozio, cisto da se zadovoljim i na tom polju jer su mnogi ulagali i kupovali stalno nove dijelove, a trpao sebi cak i kinesku narandzastu gumicu glave i satro je u 2 mjeseca, dok bi netko tko se skoro nenvozi dosao do suprotnog zakljucka, ali uz mnogo srece.
I jedan kraljevski zakljucak koji mi je filozofski provokativan.
"To sto nemas srece s BBom, to je zato sto ga ne znas voziti. "
Obicno ako to cujes, znaj da ti ne znaju da ne znaju jako jako puno toga.