4 rupe ili bas 2 od 6mm?
Ta sipka koja ima te rupe, kroz nju ti ulje prolazi prilikom sabijanja i povrata ulja, slozi kao barijera koja usporava ulje. Nisam dobio rezultat sve do trenutka dok sam smanjio unutrasnji promjer te cijevi, ali gore gdje dosjeda opruga. Kod mene je bilo 10mm, i kroz tu sredisnju rupu on brzo srkne ulje. Jedino sam na taj nacin dobio sporiji povrat.
Uzeo sam alu cijev 10mm s 1mm stjenke, i eto unutrasnjeg promjera od 8mm. Nabio sam je skroz do kraja dokle je isla, do prvog para rupica od 6mm, i userafio onaj slijepi seraf kroz tu sipku da je usput drzi, a i dole sam ostavio samo 2 rupice. Nasao sam se na 10W ulju, gdje sam konacno dobio mekanu i dovjno brzu vilicu. Jer original (vise njih) to je nekontrolirano skakutalo kao da nema ulja. Jedino sa starom VXR vilicom sam se namucio.
Racunaj da ces trebati vise puta otvoriti vilicu ako si zahtjevan.
Ako ti je staro ulje bilo kao voda, probaj 20W, odmah ces znati jel barem radi povrat kako bi zelio.
Onda imas slijedeci korak za usporavanje.
Peza mi recimo ima 2 rupe, a Runner 4 rupe od 6mm u originalu, pa mozes samo userafiti bez urezivanja navoja direkt, onaj slijepi imbus navoj.