Nisam napisao da je 50 ler dizna nego klipic sto drzi iglu je oznake 50.
Nisam siguran koja je ler dizna jer nisam obratio pozornost na velicinu kad sam cistio karb, ali nisam je mjenjao pa je ona orginal...e sad je moguce da dolazi u razlicitim velicinama od karba do karba al evo. To cu provjerit cim prije pa tu zalijepiti.
Boju svjecice nisam gledao jer nisam ni uspio motor provozat kak treba da bi se boja pokazala, evo nesto sam s ocem prckao ovih dana te smo postigli da skuter dospije puni potencijal, tjst da se otvori do kraja.
E sad, do pola gasa skuter trokira a od napola ide normalno s obzirom da ga nemozes vozit punim gasom jer onda ide nekih 60 i osjeti se da radi na manjim obrtajima kao blokada. Cim malo popustis gas on poludi i odcepi. Uopce nije potrebno davati pun gas da bi vozio.
Zato mene zanima imate li mozda neke preporuke gdje traziti, od cega poceti. Hvala jos jednom.
Iglu ne bih mijenjao jer smatram da je igla u redu, kao sto kaze @dario007 sa tim iglama se ustela 99% setupa(eventualno ako ja nisam taj 1%)
Cim mi posao dopusti provozat cu skuter pa cu vam posnimit da vidite o cemu pricam, i sam shvacam da ce to pripomoc pronalazenju problema.
E sad, dario, nisam skuzio ono jer sam preletio samo , nisam bio kod kuce ali skuter nije trom, on ide i to ce te vidjeti na videu. Nego mi je kolega @dacerovs spomenuo da me mozda to jebe jer te radilice navodno izlaze iz tvornice s problemom.