Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vecinu stvari mozes nac na forumu,samo si treba dati malo vremena i procitati par kvalitetnih tema.Da si rekao punu oznaku karba znali bi sta je unutra.Mozda imas 4t atomizer...Al posto imas 50klipic neko ga je izmijenio ili imas kineski karb,a ne dellorto.Phbg karbovi u orginalu dolaze sa 45 ili 50 ler diznom,tak da ne moras ni govoriti.Provjeri paljenje,zajebi kombinacije rekla kazala,jer je i meni skuter isao sa fulanim kutom,ali bitno slabije nego bi trebao.I trazio je jako malo goriva,odnosno trokirao je jako.Znaci prije svega govori sta je unutra jer nitko od nas nije baba Vanga...
Citat: mrmadrma - 19 Kolovoz, 2019, 14:58:47Motoforce radilice se prave na Taiwanu(Kina), nikad ne znas sta ces dobitJa imam onu običnu bgm,ista se prodaje i u motoforce kutiji,je da je na serijali sa spuhom al vozi već preko 50 000km
Motoforce radilice se prave na Taiwanu(Kina), nikad ne znas sta ces dobit
Vozi 50000km,a od 2000km ima preglodane zube i unisten dosjed za gornji iglicasti lezaj.Toliko o kvaliteti,samo njemu se jebe pa to tak vozi i nekim cudom funkcionira.
Ja sam predpostavil da je ler 50Ali vjerojatno i je.
Pruga je izbocina na magnetu i njen kraj se mora poklopiti sa centrom pickupa(njegovog krugica di mjeri kakti dugmica)U tom trenu preneses crtu sa magneta na blok i izmjeris razmak.Kod mine je 1mm 0.97*