Sve je bilo zatvoreno. Ja sam na vrijeme rekao da idemo ubit brasno u neki veliki Steak House koji se stvorio ispred nas, medjutim Suhi veli nisam gladan, idemo dalje.
I onda je naglo dosla kriza pred kraj, koncentracija na rezervi, umor, glad, prijetnje da nece sjest na pezu 3jeseca, ali tad je bilo prekasno. Sreca pa sam to prosao i psiha me vise ne jebe na tripovima
. I preostalo je jedino da veceramo u hotelu. Nece se vise sigurno ponovit jer je dobio lekciju, a ja sam se ionako pripremio na zestok post, doduse ne ovakav extreman, ne bi nista rekao da smo dobili malo, ali premalo, ma j**** ti isusa. Ujutro sam se extremno pripremio doma, zatim popodne kamenje u Slo, pa predvecer neka uzinica iz Lidla, i za veceru nula koja kao kosta ha ha.
Sjebalo mi se drugo fonce, istopio se usb kabel, i prikljucak na mobu , a i mob je bio toliko vruc da sam osjetio grijanje ispod sica, jedva si ga mogao drzati u ruci. Ne znam sta se desilo, valjda slab spoj.
Tako da sam ostao bez jednog fona i bez jednog jedibog kabela i ace ih nosim 2.
Dorucak ispostovan, al extremno, trajelo je barem 1h. Svaka cast onome tko je izmislio lasersko rezanje sunke i prsuta, moze se komotno staviti na oci da sunce ne bljesti, a garantiram da se mozes vozit 200 bez prpblema. Jeo sam prstima, jer bog mater i kulturi, dok ja nabodem ovo, prodje mi vrijeme. Napunio sam i 2 maramice za u stek, to sam utrpo u dzepove za nedaj Boze. Bolje ispast seljacina, nego kulturni les. Pas mater, ocu ja ici u planine i kroz zavoje nervozan pi*da im materina, da jos zgiljim zbog kulture.
Vrijemje brutalno dobro, priroda je za Nobela, generalno sve je jako dobro i extremno, tako da nam jedna vecerica nece nista pokvarit, barem wc skoljka nije zacepljena jer na ciscenje se zna izgubit po 20min, pogotovo ako treba ici po granu prek ceste...
Danas napadamo STELVIO, sa zapadne strane preko Bormia, 200km i dobrih 5h voznje kroz planoncuge, a vec smo zasli i sada smo blizu 700mnv.
Samo extremno!!!
E da, prije Trenta ima tunelcina od 2km brijem, ide nizbrdo, Runnerce mi je iznacilo error na obrtaljci, a masina se htjela raspasti, nisam htio vise siljiti, ali je Suhi ispostovo 106 gpsa haha
Pranje carapa 7eura. Mrale moj, sreca pa sam ih oprao sinoc i vec su suhe, dobro je, nisam prvi put u Italiji