Na takvom dugom putovanju tesko ce se naci prostora za spontane aktivnosti, brzo shvatis da si pod pressingom i velikoj zurbi.
OK, autocesta bitno ubrzava proces preskakanja "nebitnog", tj. onoga sto se istavlja za neki drugi put.
Zato sam ja okinuo sve bez posebnog plana, a pressing sam ostavio u koljevci pressinga.
Recimo, uhvatila me sezona kisnog i nepredidivog vremena, dnevno navlacis onaj kisnjak 10x, a sunce brzo zapece i umres ispod njega. To te jako iscrpi, plus sto je voznja po kisi odvratna, pa se.magli vizir, jednkstavno je vlaga ogromna... I tako sam ti ja krenuo za Istanbul umjesto na zapadnu obalu do Cipra, jer je neka velika oluja bila na zapadu, a.meni pun kufer vise voznje po usranom ljetnom vremenu, a kad zapece, nije za zivit. Umori te i skidanje te opremetine sa sebe, a stao bi svako malo...
S obzirom da je klima razvaljena, najstabilnije i najugodnije vrijeme je krajem ljeta, i poctkom jeseni, gledajuci zadnjih nekoliko godina. Ljeto je spaljeno i prevruce, uopce ga vise ne dozivljavam kao gust za voznju, nego dehidraciju, zegu, i neocekivane pljuskove/potope.