Ostalo > Razne offtopic teme :)

Rasprava iz teme HONDA SH 150i (2014.)

<< < (3/5) > >>

Deki.:
Kako ćeš objasnit da si na male tabele vozio 100tku
"Bacio ga s nadvožnjaka"
Probajte u Njemačkoj vozit ovo što vozite u lijepoj našoj

zvonkec92:
Sva sreca nismo švabe vec balkanci, tu jos uvjek takve stvari prolaze i neka takoni ostane. Pored hrpe nelogicnih i bezveznih zakona i zabrana netreba nam jos i švapski režim

Tomi_ZG:

--- Citat: Deki. - 05 Lipanj, 2019, 12:17:28 ---Tomi se prepozno.
Vidim da te je jako pogodilo.

--- Kraj citata ---
Ne nisam se prepoznao,ne vozim 50ku još od škole,a ne vozim je ni 15 godina,al i da vozim nebitno,mogao sam vozit kaj sam htio i još mogu al imam druge prioritete u životu,samo ne volim ograničeno razmišljanje,jer isto tak se može reć da je nakon puno godina "ispravan put" kupovina novog mercedesa,a ne dacie,ja to ne velim nego samo karikiram

A ti Zvonkec si dužan klopu za informaciju nisam ti to još naplatio  :laughing7:

Deki.:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Lipanj, 2019, 12:51:41 ---
--- Citat: Deki. - 05 Lipanj, 2019, 12:17:28 ---Tomi se prepozno.
Vidim da te je jako pogodilo.

--- Kraj citata ---
Ne nisam se prepoznao,ne vozim 50ku još od škole,a ne vozim je ni 15 godina,al i da vozim nebitno,mogao sam vozit kaj sam htio i još mogu al imam druge prioritete u životu,samo ne volim ograničeno razmišljanje,jer isto tak se može reć da je nakon puno godina "ispravan put" kupovina novog mercedesa,a ne dacie,ja to ne velim nego samo karikiram

A ti Zvonkec si dužan klopu za informaciju nisam ti to još naplatio  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ajde barem čitaš moje postove :notworthy:

matija84m:

--- Citat: Deki. - 05 Lipanj, 2019, 12:43:39 ---Kako ćeš objasnit da si na male tabele vozio 100tku
"Bacio ga s nadvožnjaka"
Probajte u Njemačkoj vozit ovo što vozite u lijepoj našoj

--- Kraj citata ---

Slazem sa tobom. Ali skuteri smetaju na cesti sa 50km/h. To je kriminal id zakona. Recimo ovako da biciklisti jure cak do 80km/h. Da da netreba mu vozacka, netreba polagat testove netreba mu tehnicki isoravno vozilo, netreba mu osiguranje..... Sta je to? Ko je tu lud?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju