Ostalo > Razne offtopic teme :)
Rasprava iz teme HONDA SH 150i (2014.)
PchelaUbica:
Ivano slazem se s tobom. Svaka cast jer ovdje je to nemoguce ako nisi tatin sin ili nisi u HDZu. Nazalost al tak je.
Do prije dvije i pol godine sam radio za 2500 pa su digli minimalac na 2900 al onda sam otisao. sta mislis koja je to lova.
. Jednostavno nemas izbora i radis bilo sta , sta uhvatis.
I dzaba ti veci i jaci motori kad je npr ogranicenje 50 ili 90 bio ti na skuteru od 50cc ili 900cc svakako krsis zakon ako vozis brze ..
A ove nove kamere, nemam rijeci. Fali im novaca pa ce sad jos lakse moci naplacivati kazne za brzinu, pojaseve i telefoniranje.
Normalno da svabe ne voze , bar imaju mjesta gdje se mogu vozit bez ogranicenja i na svoju odgovornost, gdje mogu doci vikendom i ispucat se. Sta mi imamo , k**ra*
zvonkec92:
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Lipanj, 2019, 12:51:41 ---
--- Citat: Deki. - 05 Lipanj, 2019, 12:17:28 ---Tomi se prepozno.
Vidim da te je jako pogodilo.
--- Kraj citata ---
Ne nisam se prepoznao,ne vozim 50ku još od škole,a ne vozim je ni 15 godina,al i da vozim nebitno,mogao sam vozit kaj sam htio i još mogu al imam druge prioritete u životu,samo ne volim ograničeno razmišljanje,jer isto tak se može reć da je nakon puno godina "ispravan put" kupovina novog mercedesa,a ne dacie,ja to ne velim nego samo karikiram
A ti Zvonkec si dužan klopu za informaciju nisam ti to još naplatio :laughing7:
--- Kraj citata ---
Koji bu to put da jedes na racun vozacke ;D svake godine me uhvatis dok zaboravim pa ispocetka :laughing7: al ajde pojest nikad nije bio problem, mozemo jos 25x ako treba
Grale:
--- Citat: PchelaUbica - 05 Lipanj, 2019, 13:18:53 ---Ivano slazem se s tobom. Svaka cast jer ovdje je to nemoguce ako nisi tatin sin ili nisi u HDZu. Nazalost al tak je.
Do prije dvije i pol godine sam radio za 2500 pa su digli minimalac na 2900 al onda sam otisao. sta mislis koja je to lova.
. Jednostavno nemas izbora i radis bilo sta , sta uhvatis.
I dzaba ti veci i jaci motori kad je npr ogranicenje 50 ili 90 bio ti na skuteru od 50cc ili 900cc svakako krsis zakon ako vozis brze ..
A ove nove kamere, nemam rijeci. Fali im novaca pa ce sad jos lakse moci naplacivati kazne za brzinu, pojaseve i telefoniranje.
Normalno da svabe ne voze , bar imaju mjesta gdje se mogu vozit bez ogranicenja i na svoju odgovornost, gdje mogu doci vikendom i ispucat se. Sta mi imamo , k**ra*
--- Kraj citata ---
A di bi se ti ispucaval? Odeš na stazu, platiš sat dva vožnje kolko već i ispucas se. Il kupiš kroser i odeš u šumu i ispucas se.
PchelaUbica:
Pa to ti i govorim. tu ima i staza (glavica) pa su i to zabranili.. nedavno su trebale bit utrke koje se tamo vec godinama organiziraju, pa na kraju kifla, mogo si i inace doci kad hoces , platis i vozis
Nek se utrkuju sad po cesti :)
aragonY:
Nisam htio nista komentirati kad sam tek pročitao post al eto kad je vec pokrenuta offtopic tema..
Ne razumijem cemu stalno "omalovazavanje" pedesetke kao skutera. Ja to ne vidim kao "nije svako u mogucnosti da ima nesto jace" vec stvar licnog izbora iz licnih razloga. Svako vozilo je luksuz, osim purejeta naravno, to je dzabna voznja ;D
I ne volim nikog nosati po ustima tako da cu sebe uzeti za primjer. Bacio sam para i para na runnera pedesetku, dosad sam mogao uzeti bilo sta jace ali nisam. Love se uvijek nekako "ukrade" od neceg drugog pa se da na te neke gluposti koje nam daju tu neku satisfakciju jer smo si neku zelju ispunili(samo ako zelis). Nekom je to dio za motor, nekom novi frizider, nekom lijep cvijet za vrt, felge za auto..... i tako u nedogled. Ne bi bio fazon da smo svi isti, ne bi bilo zanimljivo.
Meni je interesantnije vidjeti da neko radi ovo sto je corrector uradio sa pedesetkom do Turske nego da je neki litras bio u pitanju. Jednostavno mene ta strana dvotockaskog svijeta ne zanima i sta sad hocemo reci da sam ja jadan jer nisam polozio za A kategoriju?
Hvala Bogu ljudi su se izborili za slobodu, svak ima pravo da radi sa svojim zivotom sta zeli. Ali ta "sloboda" se cesto iskoristava za nametanje svojih izbora drugima ili ti ga ispiranje mozga sto definitivno nije ok..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju