Ostalo > Razne offtopic teme :)
Rasprava iz teme HONDA SH 150i (2014.)
tdj595:
--- Citat: aragonY - 05 Lipanj, 2019, 18:22:40 --- Ne bi bio fazon da smo svi isti, ne bi bilo zanimljivo.
--- Kraj citata ---
Kako je krenulo za 5 godina ce svaki hrvat vozit xmax ili tmax
ivano_007:
Ja imam traume od 50-a i vidim ih kao nužno zlo :icon_biggrin: al nemam ništa protiv da ih drugi ljudi vole, ja ih ne volim. Ja sam više tip pali-vozi, ne otvara mi se deklo svako tjedan dana nit mi se prčka po getribi i prijenosu da skuter bude malo življi (a na koncu, ti svi dijelovi i koštaju)
Daj mi tvornički skuter pun snage, da mogu na autoput izać, da ne moram stavljat blokade pred tehnički, skuter u kojeg prvih 50t km ne moram skidat mašinu sa njega... to mene veseli. Al opet, nekoga vesele 50-e, mene ne vesele i to je to. 100 ljudi 100 čudi.
zvonkec92:
Ja imam A kat a vjerovatno nikad necu imati nista sta spada u tu kategoriju jer me to ne zanima, i takav motor u mojoj garazi nema svrhu, kao ni coper kojeg vozim 3x godisnje al ajde manje trazi kruha nego bilo sta skuplje. Ako neko slucajno izgubi kofer s parama nek ne racuna da cu mu vratit, u tom slucaju bi kupio neki jaci motor a do tada rade visak para lupam u kinescad i tog ofucanog relija :D
matija84m:
Ustvari velika vecina zeli sjest na motor i vozit se i to je normalno skroz.
Samo benziska i gas dalje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju