Ostalo > Razne offtopic teme :)

Rasprava iz teme HONDA SH 150i (2014.)

(1/5) > >>

Tomi_ZG:
Da se ne spama po garaži, nastavak o toj temi nastavite ovdje 

moderator

Fora je honda,nije baš atraktivan al bitno da služi i da se bezbrižno tripuje

Ja bi jedino malo provjerio na tvom mjestu,sigurno ima po stranim forumima,pošto otvoreni auspuh traži bogatiju smjesu i nije nemoguće odnosno dosta se često događa da od njega izgore ispušni ventili i otiđe sve u k,a pošto je ovo i.e. vj. bi trebalo stavit malossi lambda emulator

--- Citat: Deki. - 02 Lipanj, 2019, 13:40:15 ---Žao mi je ovih jadnika što od osnovne škole 15-20 godina drkaju po 50icama i nisu sposobni A kategoriju položit

--- Kraj citata ---
I kaj onda da netko vozi 50ku i 40 godina,njegov izbor,tak mogu i ja reć da mi je žao pretilih debelih ljudi od 140+kg sa drobinom koja se vuče po podu i koji nisu sposobni smršavit i kojima džaba i vozilo za A kategoriju kad su toliko debeli da ih ni ono ne pokrene s mjesta

PchelaUbica:
Tomi svaka ti dala!

Tomi_ZG:
Ma i bitno i nebitno svako zna svoje,da hoću mogu u dućan po novi r motor,nego mi je smiješno takvo šupljeglavo razmišljanje

ivano_007:
S obzirom da je tema u off topicu, mogu komentirat

--- Citat: PchelaUbica - 05 Lipanj, 2019, 10:30:56 ---Tomi svaka ti dala!

A sta mislis tko ce mi platit vozacki i uzet motor ak imam plaću 4500kn od toga 2000 ode na kredit za kucu. A osuden si na to u ovoj drzavi. I jos moras odhranit dvoje male djece od tog sto ti ostane. I skrpat sve ostalo.

--- Kraj citata ---

Koliko god pokušavao, nikako razumit ljude koji rade ispod nekih 5-6t kn. Radije bi doma ležao, nego radio za novce manje od toga :dontknow: 4ipo? Cili život radiš, radiš i radiš i radiš, pola plaće odlazi na kredit, s takvom plaćom će i mirovina bit nikakva, praktički ljudi rade sami od sebe sirotinju i socijalni slučaj kad odu u mirovinu. Ne znam.

PchelaUbica:
A gle gdje ces nac ovdje u slavoniji vecu placu?
Kod vas uz obalu je drukcija situacija. Pogotovo jer nitko ni nece tamo radit za manje, pa dolaze nasi radit za te pare. A moraju dic svakako
A nebi ni ja iso da nemam drugog izbora. I da imam apartmancic koji sastrane pa da mogu prezivit od toga. Lezo bi doma takoder. I da zivim sa starcima ili s nekim ko ce mi platit rezije hranu i sve ostalo
A ovako si osuden sljakat i jos kad dodes doma hvatat nesto u fusu da bi mogo si priustut nesto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju