Ostalo > Razne offtopic teme :)

Rasprava iz teme HONDA SH 150i (2014.)

<< < (2/5) > >>

matija84m:
Apsolutno razumijen pcelu. Bio san takvoj situaciji 15 godina i nikako napred. Trenutno je situacija nesto bolja jer nena radnika. A onda se treba postavit i izborit za normalnu placu od koje mozes zivit. Dok nasi poslodavci voze skupe aute idu na ljetovanje i zimovanje radnik jedva prezivljava.
A oni zive od nas.

zvonkec92:
Ko vam kriv kaj niste polozili A1 sa 16 godina i sa 18 bi đaba dobili A, kao ja  :laughing7:

Salim se moram vas malo prcat, ja za tu shemu nisam ni znao nego eto slucajno se nasao u tom razdoblju kad se djelila đabe A kategorija i da mi bata Tomi nije reko da je to procito na motori.hr k**ra* bi danas imo A kat. A svojim parama ju vjerovatno nikad nebi platio jer ih uvjek potrosim na nekaj drugo

Ali decki nedajte se, moj ćale je u 48 godini zivota iso polagat za A kategoriju, nikad nije kasno.

Svakako se slazem da je ona izjava jadna, ispada kao sprdnja bogatog covjeka nad sirotinjom

Deki.:
Tomi se prepozno.
Vidim da te je jako pogodilo.
Zvonkec nije to neki trošak ali neki radije ostaju u ilegali. Pitanje je vremena kad će te naturpijane 50ice biti zapljenjene pogotovo uz ove nove ruske stacionarne kamere koje ti mogu izbrojat prišteve na licu.
Žao mi je što tomi nije citiro cjeli post gdje sam naveo da je jedini ispravni put polagat Akat ako se želi više brže jače.
Ako neko želi vozit 50ici serijalu neka vozi čitav život, njegov izbor

ivano_007:

--- Citat: zvonkec92 - 05 Lipanj, 2019, 12:03:39 ---Ali decki nedajte se, moj ćale je u 48 godini zivota iso polagat za A kategoriju, nikad nije kasno.

--- Kraj citata ---

Moj stric u 59.oj godini, odvozio je dodatnih 15 sati (naravno, dodatno ih je platio). Sad ima 67 godina :icon_thumright:

--- Citat: matija84m - 05 Lipanj, 2019, 11:59:58 ---Apsolutno razumijen pcelu. Bio san takvoj situaciji 15 godina i nikako napred. Trenutno je situacija nesto bolja jer nena radnika. A onda se treba postavit i izborit za normalnu placu od koje mozes zivit. Dok nasi poslodavci voze skupe aute idu na ljetovanje i zimovanje radnik jedva prezivljava.
A oni zive od nas.

--- Kraj citata ---

Prvu godinu sam radio za 5t kn, drugu godinu za 6t kn, treću godinu sad radim za 7t kn. Živim kod staraca, ne plaćam režije nit išta, sad mi je okej. Međutim, da sam oženjen i da imam djecu, ni 10t kn mi nebi bilo dosta mjesečno. Naravno, preživi se i sa 3000kn mjesec, al to nije život, to je krpanje od 1.og do 1.og u mjesecu. j#bo takav život.

dario007:

--- Citat: Deki. - 05 Lipanj, 2019, 12:17:28 ---Tomi se prepozno.
Vidim da te je jako pogodilo.
Zvonkec nije to neki trošak ali neki radije ostaju u ilegali. Pitanje je vremena kad će te naturpijane 50ice biti zapljenjene pogotovo uz ove nove ruske stacionarne kamere koje ti mogu izbrojat prišteve na licu.
Žao mi je što tomi nije citiro cjeli post gdje sam naveo da je jedini ispravni put polagat Akat ako se želi više brže jače.
Ako neko želi vozit 50ici serijalu neka vozi čitav život, njegov izbor

--- Kraj citata ---

Pljenit ce motore,how yes no!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju