Hvala, vidio sam već sta sve radiš i koliko voliš taj Pure Jet i mogu ti samo reči svaka čast na volji i trudu, ovo sam si kupio od božične bakše jer oduvijek sam htio c46, po meni najlijepši skuter, a da nije tako vjerovatno bi Gilera izbacila novi model, ne bi ovaj prodavala već 14 godina. Koliko znam sve je serijala gore, kad sam ga kupio imao je prsten na variomatu kao od vodovodne cijevi da je netko odrezao i ubacio nekih 3-4mm i crne role, po rječima ovog mog meštra što mi je šarafio preteške pa je od 40 do 70kmh koliko je bila krajnja brzina po satu trebao čitavu vječnost, izbacio je tri te teške i ubacio neke lakše tako da je ostalo tri ove tri one i dobio je to među ubrzanje na bolje... kad smo izbacili taj komad odrezane cijevi išao je 85kmh, vozio sam se tako par dana i jednno jutro došao na posao, ostavio skuter vani i u međuvremenu oočela padati kiša i sad ja nabrzinu da ga odvezem u garažu sjednem a on ni da okrene, jednostabno kao da je bendiks na alnaseru zablokirao i neče okrenuti....odvezli skuter k njemu i počeli s rastavljanjem, stavi on ključ na osovinu radilice kad ono ni naprijed ni nazad, blokirao...i onda je počeo rastavljati motor, skinuo glavu, klip, cilindar i zove me i kaže zaribao na ležajevima, najvjerovatnije se raspao i zablokirao... taj blok sa svime je još kod njega, nisam ga ni uzeo...ako ti treba, otići ču po njega ako ga več nije bacio... Uzeo je drugi blok, sve provjerio, kaže nigdje lufta, stavio moje gore sve i motor pali i vozi... znači taj setup na variomatu je ostao isti, samo što je ubacio original distancu i sad ide 63 po satu, mjereno autom 58kmh... napravio sam nekih 130km od tog remonta i u vožnji mi se ugasio, probao ga upaliti, javi se i odmah crkne, prva pimisao mi je bila dizna ili glava al eto prošao sam jeftino, bila je u pitanju samo svječica...po njegovim rječima...trenutno sam u potrazi za drugim majstorom jer ovaj stvarno nema više vremena a koliko vidim ni volje za Pure Jet.... jer kako mi je i sam rekao, kupuj karburator, to se da sve za siču popraviti i dostupni su dijelovi, lik inače popravlja i prodaje skutere i uvijek ima na stanju par komada.... stavio sam Gileru na oglasnik i sad ču vidjeti kako i šta, platio sam ju 700, do sad me koštala sa svim popravcima nekih 1100, znam da moram nešto izgubiti al baš za džabe ju nedam...ako se ne proda, onda joj je suđeno da ostaje kod mene....eto raspisao se ja, svi savjeti i preporuke su dobrodošli jer kako sam rekao, ovo mi je prvi skuter i totalno sam početnik u tim vodama...