Da bi namontirao kofer na skuter moras imati dakle kofer i onu njegovu plasticnu platu s koje se kofer moze odvajati po potrebi. I treba ti cvrsta plata (medjuploca) koja se fiksira na sasiju od skutera i cini jednu cvrstu platformu na koju se stavlja plata od kofera i sam kofer.
E sad, svaki skuter ima drukciji raspored rupa na rami i polozaj za montazu te medjuploce, a Nrg mc3 naspram EX runnera ima isto 4 rupe u rami, medjutim drukciji je raspored, i runner ima M8 navoj, a Nrg M6 i kod Nrga se zadrzava zadnji rep, pa na njega idu pikse j tek onda medjuploca platforma s duzim serafima od originala.
Tako da, ne pase ti od Runnera, eventualno uz neke modifilacije ako bi islo, ali to mora biti cvrsto jer ce ti otpasti kofer.
Kako sam imao Extremnu potrebu za koferima na svim skuterima, bio sam primoran sam sebi slagati te medjuploce, tako da sam usavrsio za dosta modela i radio sam ih od onog aluminija sto je s jedne strane rebrast, cini mi se 4mm debljine. A sada imam 6mm i to je smrt kako opako drzi kofer.