Star je 5god. Pa mora izgledat kao nov. Bas me zanima na sta ce licit 2030.g. Onda ce to biti testirano.
Jel ti znas kako izgledaju novi piaggio skuteri nakon 5 godina i evo nek bude 20tkm???
-nova model Gilere Runner
- Piaggio nrg power
- aprilia SR 50 R
- novi piaggio typhoon
- aprilia Motard
Tim novim zracnjacima radiice redovito klapaju na 10tkm.
Kymco je najveće smeće i od skutera i od chopera. Ne bi ga ni neprijatelju poželia.
Još kad se riješim Venoxa 250 iz garaže, život će mi bit ljepši
Reci mi sta ne valja na modelu Vitality, Super 9, ZX50, Agility?
Ove sam Kymco skutere imao i poznajem ih u dusu, znaci ne radi se o jednom primjerku,nego o vise njih, a pogotovo Vitality i Agility kojih sam osposobio nakon 4god stajanja i proslo mi je na desetine njih.
Pa Kymco je u vrhu u Aziji, poceli su parirat Yamahi i idu u tom smjeru i jako im dobro ide. Ako si imao Yamahin skuter, pogotovo ovi noviji u zadnjih desetak godina, tu je vec borba.
Da li imas podatak koliko se cesto koristi Kymco Vitality u profesionalnim okolnostima i kako se taj skuter drzi? Yamaha neos se raspada pored njega, nisu dobro poslozili plastike i nek ti par puta padne, vec je jako unakazena, granu auspuha stuces i deformiras samo tako, auspuh se brzo zacepi, centralna nogara se otkine lako... Jel bi htio takav skuter da ga recimo rentas svakome?
E, a cuj sad ovo, najgore unakazen Kymco je kao prosjecan Neos hahah
A pazi ovo, kad smo kod centralne nogare.
Minarelli ima osovinu za nogaru direktno kroz blok, i ona ti se spece i u normalnim uvjetima koristenja.
Kymco je odradio to puuno bolje, u usice bloka su uspresali mesing pikse i tek onda ide osovina nogare. Rezultat je takav da rade bez greske i puno se sporije habaju.