Hahahahaha Suhi se konacno naucio neke stvari nakon godina i godina muke, sporo ucis jer previse brijes, nek si naucio nesto na variomatima nakon godina i godina trosenja piaggio multivara by bata Tomi
Isto kao sto stalno mjesas kruske i jabuke usporedjujuci s pezom, pardon, hrpom svega i svacega okicenog kineskim plastikama. I kaj sad spominjes eksperimentiranja, nakon so sam to ja izjavio. Ti to ne radis, ti se boris non stop da nemas probleme, a ja ih svjesno trazim i izazivam. To je velika razlika jer ti nemas mir, ja ga imam i mogu se zajebavat
Trebale su ti godine da ispeglas priienos, hrpa variomata i to novih, remenja... Ja imam konstantu i provjerene kombinacije koje se samo trpaju na druge skutere. Tebi mrak padne na ci da ides ustelat neku drugu pezu jer jedva krpas kraj s krajem sa svojom koja uvijek ima neku rupicu gdje curi voda haha
Stavio vilice od malagutija na pezu, tokario, preradjivao umjesto 2 rupice izbusit i podmazat, i onda pametuje. Pa ova ideja je sto puta pametnija od tvoje hrpe gluposti, pacenicke koju normalan korisnik nikad ne bi napravio da je po tvom.
Da je peza pickin dim, pjevajici bi u hodu stelao druge peze, ovako bjezis na moje zaprepastenje od peza kao vrag od tamjana je uvijek imas nedovrsenog posla na svojoj pezi. Tu si sve pokazao, upravo ono sranje koje sam ja prosao s pezom gdje velis da je ne znam ustelsti, a derao sam te s elystarom, pa na kojem si ti onda nivou bio haha
Toliko kemije i toliko sramote na tako primitivnoj izvedbi skutera jos nisam vidio. To je poanta, a prirubnice ne mjesaj jer purejet ima gumenu koja nikad ne odlazi, a pezi treba aluminijska lijevana jer nisu sposobni napraviti nesto gumeno da valja. A to lako vidimo na pezo horizonstalama gdje prirubnice postanu kao zvaka i pucaju im crijeva od karba do airboxa, smece jos vece od piaggia karbosa haha
Ne mjesaj kruske i jabuke, peza je jedno veliko sranje i zato ga vise nitko niti ne vozi. Stari agregati kao tvoj su izumrli i vozis se na skuteru koji je Mojsije vozio, i opet si godinama imao problema s njim da bi stasao na neki nivo.
Za pezu ima milijardu argumenata da je sranje, nista bolje od onog po cemu pljujes. Gdje se ispravni i kao novi jet forcei rastavljaju u dijelove, promasaj od agregata 125, promasaj peza euro2, promasaj speedfifht 3, cetvorka kinesko zamorce koja je, pazi utjehu, bolja od sf3 hahaah