Normalno da ces ga mijenjat na 5 000 kad uzimas taj doppler krs od varia i opcenito kineskih dijelova koje lijepo zapakiraju i nabiju doplerov stambilj. Ajd molim te o cemu pricamo. Uzmi polinijev variomat i vozi se ko covjek.
LOL stari jesi li imao bilo koji dopplerov dio? Ne ne jos bolje jesi li ikada vidio dopplerov dio ijedan. Daj mi argumente po cemu si to zakljucio. NEmozes kritizirati nesto kaj nikada nisi imao. Zvonkec odusevljen sa dopplerom na mini ac. Bacva i doppler 50cc 85-90gpsa. Tomi je imao jos razvaljen vario i bome namucio se da ga sa runnerom prode u krajnjoj kada smo isli prema VG.
Imam Dopplerov variomat. Izrada vrhunska , onaj stari vario bio je presvucen kromom. Sada novi nije presvucen kromom ali jbg i dalje radi odlicno.
Imam Doppler boost bootle isto super stvarcica. Metalna je odlicne kvalitete dok kakva je malossi ili polini? Polini plasticna kutija bzvz ,a malossi gumena harmonika koja pukne. Da da to je talijanska kvaliteta koja nis ne valja.
Polini variomat pogle mu izradu. Kineski krom koji ima srhove od izrade i ono najbolje krom koji apšisa. To je tak kineski krom from kina u talijanskom pakiranju.
Corector neka se kaze o polini kitu nesto eto. Karike kao putar. Nestanu za 10000km , polini vario na minareliu promasaj ,a malossi jos gori.
Evo ja stavio polini remen i upravo ga idem skinut. To je za dzubre nis ne valja. Vracam se na staru postavku.
Malossi plocice skripe da mi usi otpadaju. Zderu disk ,a zderu i same sebe i jos ne koce dobro. Sada mecem nova scoot plocice i bomba su. 20kn presretan sam a koce mi isto ko malossi a traju vec 7000km i mislim da su tek na pola. Dok bi kod Malossi imao vec jednu izmjenu i sa drugim plocicama bio na pola.
Ajmo vidjeti Malossi aupuhe koji uopce nisu Malossi. Znaci Malossi spulju radi gianelli koji nije bajan kvalitetom ali ajde nemaju ni cijenu extremnu dok malossi prepakirani gianelli sa svojim topom naplati duplo vise. To je bas tipicno za talijana da te odere di stigne, a za uzvart dobijes nazad dobijes fino lijepi upakirani skrat. Top koji se pocne raspadat. I to je jedini dio na auspuhu kaj je malossi napravio i to nije dobro. Kakav BLAM
Da nebi bilo da je Stage6 posteden ti djelovi su jos veci skart ali ajde jeftinij je od talijana. Pukla mi capica na S6 torque kuplungu na tripu. Vidio je Sukosanac. Eli nema veze Peugeot tu nije stao. Vozio sam dalje odradio turu Zadar ZG sa strganim kvalicom koje je za sobom povuklo i variomat koji je isto bio S6. Ali nema veze posto je Peugeot Franscuke kvalitete za njega nema rijec ne mogu, ne znam i necu. Odvozio sam taj trip bez beda, bez pogovora, i tu je nastala ona slika di sam zalegnu kraj bate Sauga na SR-ki. NIje bilo odustajanja sa velebita udarao vjetar toliko mocan da su bajkerima sa coperima se cudili kako mi sa skuterima uopce uspijevamo peglirati po takvom vremenu. Nagnuti po 45 suprotno od smjera puhanja vjetra penjali smo se na Velebit bez dami Peugeot stucne , bez ikakvi eksprementiranja , bez troksanj , bez cvikanja , bez knedle u grlu i na kraju bez laganje sebe i ostalih.
Od onda vise ne koristim S6 djelove , a bome niti talijanske. Samo orididi ili Francuz jer oni mi jedino uljevaju sigurnost i povjerenje. Dok Talijanski djelovi to obecavaju ,a na kraju isisaju lovu isto kao i nasi MUP-ovci. Sigurnost i povjerenje a sisati lovu di stigne. Ugledali se na krivu državu. Državu kojom vladaju digići. Dok Francuzi napreduju ka boljem cijelo vrijeme imaju inovacije Doppler vario onaj sa utezima , Doppler inner rotor sa svjetlima za napajanje , Doppler lamelice koje su u komadu dok svi trpaju razdvojene , Doppler aluminijska prirubnica za piaggo (Ok znam da ne pase na klik ,a li nakon toliko muke sa tim kineskim originalnim prirubnicama dao bi si truda sloziti tu aluminijsku). Zapravo uopce mi nije zao kaj ne pase ta prirubnica na piaggio. Jel mora fracuz razmisljati o talijanskim promasajima i krpati rupe u agregatu. Doppler je sa pravom ovlaštena tuning marka za Peugeot i sve pase na klik od njih na Peugeot.
Pcelice slutim li ja ljubomoru kod tebe ? Nemoj da bude ljubomoran jer ti imas Yamahu sa talijanskom masinom. Znaci Japanac je kleknuo i polozio samurajski mač pred talijanskim zamorcetom. Vise nije niti japanac kaj je bio izuzev Honde koja kao konj ima linetu na ocima i vidi samo ispred sebe i gleda kako usavrsiti i napredovati ,a istovremeno biti pristupacna korisnicima. Istim tempom idu i francuzi osim kaj priznajem kvalitetom kaskaju za Hondom ipak je Honda veci kalibar.
Dok talijan gleda kako zgrnuti lovu , sve lijepo zapakirati i podsvjesno navesti korisnika da i dalje bude ovisan o njima. Kao nikotin takvi su talijan malo po malo te cuclaju a ni neznas. Tek kada se osvrnes i pogledas iza sebe vidis svoje ukaljale tragove i svoji trnovit put. Svi koji voze talijana zive u iluziji. Dok kada pogledas ispred sebe vidis Francuza sa jagodicama iz auspuha kako peglira. Vidiš WRC championa , vidiš tehnologiju i kvalitetu u jednome. Vidiš moj osmjeh na licu dok ja vidim u tebi ljubomoran pogled i kisel osmjeh. Ali ti ces i dalje ostati na svojem jer mi smo ponosan narod i ne volimo promjene ali to ce nas dovesti u propast. Negdje moras prerezati sve i reci sada je dosta. Hocu disasti ili u ovom slucaju tripovati bez da imam knedlu.
Corector se nikada nece opametit on je takav neka i ostane treba biti i jedna takava osoba da drugi mogu uciti na tudim greskama. Iako je priznao da je Francuz bolji. Tvrdoglavio se ali nakon Maksimirskog blama i sramocenja i izgovora ne istine. Polozio je ratnu sjekiru ukaljanu ne istinom i prevarom. Priznao je Da Francuz ima karakter ima srce u sebi. Dok je talijan samo zapakirani skart na kojem moras imati stopericu i brojati sitno kada ce nesto riknuti.
Idem se sada voziti na SAVI MONSUN , vrhusnkoj gumi za kisne uvjete.