Stari, imao sam peze, i speedfighte i one koje nisi imao, elystar, jet force, vivacity, stoga nemoj me uciti. A ja dobro znam zasto mogu ovako nisko spustati peze jer nema sanse da me pokopas s cinjenicama... mizes se usreciti s par izuzetaka...Sisacko moslavcka zupanija je bila puna peza, raspitsj se malo... imam jako puno povratnih informacija....
Dao sam posljednju priliku kupnjok peze Elystara i pojeo sam najveci drek na svijetu!!!
Nikad neces promjeniti niti utjecati na moje misljenje, koje je se potvrdilo na desetine puta nakon svega toga, a i nagledao sam se toga na tvom skuteru dok si serafio na sred ceste vise puta predamnom:
1. Lesinina
2. Zabok
3. Kvatric
... dalje niti necu....
A gdje si ti? Jos si na cmrljavoj pezi, a nikada nisi purejeta vozio osim kad sam ti ja dao i uvijek si me naprao s njim.
Ja imam iskustva s obje strane, a ti samo s pezom i tupis mi neke bajke i pricice. Stoga ne seri, kad usporedis 2 stvari i osjetis na vlastitoj kozi kako je imati jednog i drugog onda se javi.
A ne tu da mi se glasas, a niti pojma nemas sta je purejet
S cim ti imas usporediti pezu, sa samom sobom??
Papa, nikakve frncuske ruke ne primam, previse su zmazane od prisilnog serfljenja...
I nemoj biti u kur*u, svi to znaju samo sute, tako da dodjes na isto.
Malo crnjaka...
Zasto francuzi pale aute?