Evo 2 savjeta u stilu, Snasao sam se.
U tim hotelskim sobama nema struje bez kartice koju dobijes s kljucem, i sad ne radi mi klima kad me nema, niti mi se moze punit powerbank. Uzeo karton od role wc papira i zastekao ga umjesto kartice.
I posto sam ponesao malo odjece, odlucio sam da je perem, a svejedno je moram prati ako idem na duze vrijeme jer di cu s gomilom vesa pogotovo po ljeti. I tako bih placao pranje, medjutim ostane mi par stvari ponekad, pa si to sam operem. Kako, pa posto dobijes ona 2 mala sapuna i 2 sampona, 1 sapun sigurbo neces potrositi, ako nista drugo uzmes ga pa ce posluziti za izbijanje lezaja iz piaggio dekla ili getribe. E sad je problem kako taj tvrdi sapun razmazati po odjeci, pogotovo ako je na rezeevi pa se slomi samo tako. Uzmes ga u ruke i sapunjas dok se ne stvori pjena, i onda samo malo vode na ruke i curiti ce jako sapunjava voda i to skropis po odjeci, kad si naskropio, sve dobro istrljas i isperes i bude za oskara, pogotovo ako odmah operes ves nakon skidanja.
Odlazim sutra ujutro definitivno, danas sam bio doslovno POSRAN, naime, puhao je vjetar s mora, i galebi nisu mogli prema moru, i nadje se na plazi jedan gad, a ja hodam bos po pijesku i u desnoj ruci drzim tenisice, i roki poleti kao prema moru, ali ga vjetar tocno jebe toliko da skoro stoji u mjestu, i djubretar se posere malo iznad mene, i vjetar to g#vn% nanese direktno meni na ruku i desnu tenisicu. j#bo sam mu mater.
Zatim, pun mi je k**ra* sto se prave mutavi, kazes da hoces sezonsku salatu, on ti donese najskuplju, tako da je pola pileta i krumpir 10.5leva, a salata 9.5 umjesto 4 koju sam trazio. Ali ajd, dobra je piletina ovdje, makar su to sve sitnice kojih se nakupilo i izbili su mi dosta para tako. Vrhunac je bio kad sam vidio da se u tom restoranu placa wc, reko bog ti mater cica, necu ti platit iz principa i veli no problem samo idi.
Nadalje, ovdje nema ni jednog jebenog Hrvata, kad me lokalci pitaju odakle sam, prvo se ceskaju koji k, a onda se pitaju koji cu ja k kod njih kad je kod nas bolje
Prehodao sam sve, i samo 3 Srbina sam sreo, makar su mi i oni sami rekli koji cu k u Bugarskoj, Grcka im je zakon...
Piva na plazi i nocnom klibu je 4 leva sto je oko 16kn, a po danu ima i za 2 koliko je inace u unutrasnjosti Bugarske, moze se reci da su tu cijene duplo vise nego u unutrasnjosti, ali klopa im je neka tanka, jedem samo pola pileta to mi je jedino konkretno, ono sve ostalo po 50 grama dobijes, idealno za Engleze kojo se pretrpaju u hotelu i onda za malo pod zub iz razonode, tako da se osjecam ugrozenim opcenito na tim obalama, a kuhinje trenutno nemam.
Tu sam trebao ostati 1 dan, al jebiga, produzilo se na 3 i najradje bih sad otisao. Najvise me se dojmila pjescana plaza, to mi jedino fali kod nas, i temp. mora, rekao bih prije vode jer prakticki nije slano, je idealna, tako da nadalje moze biti samo pretoplo...
Konobari znaji odlicno podizati atmosferu, tipa ako vidi ekipu zena, odmah dize majocu i flasha sa svojim fluo grudnjakom, i vadi kurcinu od 40cm, pa se ove slikaji i vriste mu, zatim kure vatru, zongliraju, zvizde, dizu zene na sank...