Tripcina polako kucka na vrata, pante vise ne drze i sve ce eksplodirati kao i fuzijska reakcija u meni ako ne tripnem, moram priznati da su mi pune gace (jesu k**ra*, to je samo adrenalin pred okidanje tripcine), ali samo zato sto ispacenog Runnera vozim, vozim, vozim i vozim, i jako sam siguran da je doslo vrijeme da stane negdje na tripu, to je onaj kurvinski osjecaj kad nesto predugo traje pa se pitas sta nije u redu
Dakle plan je da idem s Gilerom Runner 50 PUREJET, eto ima taj neki napaceni DRevo koji je nista posebno, ali da se odrzavat barem 80gpsa, taman za komforno tripovanje. Navikao sam se na Elystara tu po gradu i po kisama, da idem s njim, furao bih onu dekicu, ali me jebe polozaj sjedenja, pa eventualno ako nadjem sjedalo od Elysea i bude mi prejebeno, onda bih isao cak s njim, jer mi je on doslovno kamper, na njega bih cak nabacio i bocne torbe jer mi nije zao ako pohabaju plastike, makar bi nalijepio folije preko laka...
Stoga, ovaj put bih nosio alat sa sobom, trebao bi mi neki mali KOMPAKTNI set alata, a morati cu pazljivo definirati sto sve trebam. Vidio sam u Lidlu onaj malecki set s mini racnom i taj mi se dopao onako na prvu zbog toga sto dosta toga moze rijesiti...
Ovo je neki sturo skarabudzeni plan jer mi google ne dozvoljava da upisem kompletan popis zelja koji jos nije finalan, s tim da je ovo neka osnovna ruta kretanja u svega par tocaka, a s detaljima se jos moram pozabaviti jer sam prikupio mnogo zanimljivih informacija o mjestima koje vrijedi posjetiti:
- proci rumunjsku cestu DN67C
- posto Bugarsku vecinom pretrce, otisao bih do Crnog mora
- zatim u Tursku, dvoumim se dal da idem kroz unutrasnjost ili zapadnom obalom (nesto kao nasa magistrala) sve do juga.
- ako dodjem do juga, kad vec jesam, onda planiram trajektom za Cipar.
Tu cu si neku logcinu uklesati sta bih sve nosio od stvari za nedaj Boze:
- pazljivo odabrani set alata
- izolirku
- vezice
- multifunkcionalni noz u kojem su klijesta, sjecice
- rezervne svijecice 5 komada
- rezervna pumpa goriva posto ovu vozim vec 3 godine i hrpom radnih sati pa ne znam koliko ce jos durati jer je polovna
- nekakvo crijevo za gorivo nek se nadje, ako nista drugo za pretocit gorivo ako netko drugi ostane bez istog
- latex rukavice da ne isprljam ruke
- led svjetiljka
- kablove, 2 zice ako slucajno crkne aku posto mu ide druga godina
- set za krpanje guma i ampule pod pritiskom za napumpati gumu
- trebao bih kupiti i suzavac, i to onaj za zivotinje sto sprica dost daleko, ima pasa lutalica u Rumunjskoj...