Hahahahhhahaha nema problema nikakvih, ljudi su susretljivi, jedino starije generacije poneki nevoljko razgovaraju iskljucivo kad vide Runnera odozada... najjaci prizor u nekoj zabiti, i ispred imprpvizirane kafane na terasi sjedi lik ko Radovan, u vojnickoj odori i pije Jelena, pogled mu je bio zestok vec sprijeda... neki su otvarali prozor i dizali palac, jer tu di sam danas vozio nema niti jednog jebenog motora, cak niti auta, sa stranim tablicama.
Informirao sam se o dobrim.cestama tako da vise nemam problema s tim,, makar imas kinder ssuprise, tipa na jebenoj ravnici i samo odjednom jama bokte mazo.
Primjetio sam neki cudan zvuk blagi KLAK prilikom udaranja prednje vilice od jace neravnine, sad ne znam jel vila uopce ili neki kabel isppd plastike lupne, jer pogoddio sam.svega nekoliko nikad vidjenih rupcaga i neranina koje su mi sabile i selene valjda, sutra cu bacit neku kontrolu.
Tu je neka Slava, ne zna kako cu zaspat.
Zanimljivo je da nigdje nema murje, za razliku od RS-a.
Sviddja minse sto ima dista stocarskih kamiona, jest da iza njih smrddi u picku materinu i osjetim ih kilometar ranije, al zato im je mesina bolja nego ova g#vn# sto nam uvize iz EU-a, tako da bih mogao posvetiti jedan dan vise na brasnarenju rolni.
Vec sam obisao centar Nisa, lako moguce da cu ostati jos jedan dan posto bih htio oprat i ves jer mi je i perionica u komsiluku, i tu mi je sve lako, a za Bugarsku ne znam kako ce ici, al morati ce...
Ne znam jesam li rekao kako mi je cofersluss napavljen za 50kn, neki trkaci crveni i bas je kvalitetan, tako da se mogu po potopu voziti...