teško da ces za tu cijenu naci kvalitetno oboje...
Npr. ja sam dosao u bim-bike i nolanica za 700kn koja je bila na nekom snizenju (proslogodisnji model ili tako nesto) mi je bila uzasno neudobna, dok ova koju sam kupio mi je skroz udobna (n-62)... ne smeta me ni nakon 2h vožnje (prije me guzica počne bolit zbog sica nego što će me kaciga smetat
. Takoder probao sam jos neke kacige (IXS, marushin, nitro...), ali mi je nolanica nekako najudobnija , zato obiđi par dućana da vidiš što će tebi najviše pasat. Evo ti par smjernica za opremu:
bim-bike - nolan
motooprema.hr, poznato i kao šepić commerce - IXS i "PRO" kacige + puno moto odjeće
motormania - marushin kacige i nešto moto odjeće (iako piše da se nalazi u VG, ima i na aveniji dubrovnik u novom zg-u)
magnetix.hr - nitro kacige i nešto moto odjeće
skutermoto.hr i piaggio centri - vemar kacige i nešto moto odjeće
viktormotosport.hr - IXS kacige i IXS odjeća (mislim da je čak cijena jakni nešto povoljnija nego kod šepića, ali je manji izbor)
ave.hr - AGV kacige i dainese jakne...
za lokacije odi na njihove stranice...
Da ja sad kupujem kupio bi N62 koja već cijena bila (ja sam svoju platio 1100kn s popustom 10% na gotovinu, al moguće da je skroz crna jeftinija...) i jedan model jakne IXS u viktormotosportu što sam vidio, a košta 1000kn.