Nrg Power mi je bio tiha patnja, imao ih 2, ali nisam se usrecio s njima jer su karbosi, nije to za mene jer sam navikao samo voziti za dzabe, i raditi redovne servise, izmedju servisa se ne smije niti jedan serafic pipnuti inace ne valja.
Ovog sam platio oko 3500kn (ruganje onima koji se osjecaju da su se zajebali i da su preplatili svoje zamorce iskljucujem za ovaj put).
OK, pa krenimo s ovim trenutnim zamorcetom, skuter ima 7643km sto je za OSKARA, sve utegnuto i na mjestu, da ti stavim povez oko ociju, rekao bi KO NOVO!!! Na prednjoj plastici fali mali komadic plastike, ne kuzim kako.
Kakva ljepota frendic, kako cu ovo sve upregnuti da svira kao VJECNI ORKESTAR, obozavam dirigirati kompleksnim stvarima, jer da me jebe nesto sasvim jednostavno i prosto, sta ja znam, ispao bih iz aviona
Najveca retardacija je sto ovaj skuter ima pumpu gorova IZNAD rezervarq, pa su dodali vakumsku Mikuni pumpu koja dobavlja gorivo elektricnoj glavnoj. WTF bokte, onog koji je to odradio treba ispresavijati!
Misija je da se Mikuni vakumska pumpa kao na karbosima baci u djubre, totalno suvisna i samo povecava vjerojwtnost kvara sa svojom pojavom i crijevima.
Bome Nrg power je jako sjeban dole,moram naci mjesto za elektricnu pumpu gorivq,a izgleda da cu je smjestiti ovdje, kod nosaca motora na kraju ralice
Vidi upakirane ljepote mraleee, prirubnicu koja nikad nece otici, tps koji nikadan netreba vaditi mraleee, samo EXTREMNA POUZDANOST!!!
Ovaj Nrg Power ce postati vjecan nakon sto ga odradim,bas mi je gust raditi s ovom ljepotom i ovim plemenitim konjem koji vjerno slusa svaku moju naredbu.
Njegq cu lijepo polako,bez ikakve zirbe, diveci mu se svakih 5min pomalo dotjerivati i napraviti cu jos jednog SAVRSENOG PUREJETA
Stay nasekiran s karbosom
Sad tek vidim da je neki mamlaz jebavao TPS, kakvi kreteni sve zivo sjebu na purejetu, samo otvaraju zatvaraju skidaju vracaju i tokom tog rada SJEBU sta diraju
Koga jebe, sve ce se rijesiti, idem se dalje diviti i gledati kako je to sve poslozeno