Jaooooo, sve sam ufazio ko tvornica, custom mreza crijeva za distribuciju goriva, bez ikakvih napinjanja, grebanja, sve original, znaci poslozeno da se nista ne kuzi.
I fali mi jebeni T komad 6mm, nigdje ga vise nemam sve sam rijesio.
Skuter je upalio sa znatno skracenim vodovima i izbacenom vakumskom pumpom goriva.
Pumpu sam TUNIRAO iako je ispravna jer je samo pitanje dana kada ce stati, sada sam siguran s garancijom da necu imati problema s pumpom, ocekujem barem 30 000km. Nece mene gurati tamo neke peze dok ja sam sebi sve radim!
Provjerio sam i mapu koju ima, odblokiran je, mape su iste kao u starih nrga i runnera, ali je neki kreten ostavio blokadu u usisu, sad energija ide prejebeno, ocekujem 85kmh gpsa za mrtvu serijalu
Evo blokade ovog limica kojo smanjuje protok zraka na 12mm brijem
Tu sam provjerio stanje lamelica pomocu USIJU, dakle ovo jako klokotanje govori da usis savrseno radi, vec znam kako mora klokotsti i radujem se ovoj plemenitoj primarnoj kompresiji, a stanje termo grupe i radilice kroz karter je TOP. Lamelice su nove novcate,serijske purejet KARBON koje su vjecne. Pa ti ulazi u karbosa zamorce a purejet sve najbolje ima iz tvornice.
Susa kao nii jedna peza
Vozi se kao karting, Heidenau gume rasturaju,kako djubre lezi i kako je dobro izbalansirano ne mogu da vjerujem
Bolji je od nove srke
Boljo je od stare srke
Bolji je od mc3
Bolji je od starog runnera
Bolji je od novog runnera
Ako govorimo o visem nivou voznje
Imam jos nesto slika al nemam vremena to sad kacit...
Moram jos neke sitnice doraditi onako polako ali sigurno i s gustom, to mi je prejebeno kad sve slozim i vise nikad ne diram, kasnije se samo smijem zamorcadima
ZIVIM ZA TRENUTAK KAD CE JEDAN OD PUREJETA TRAZITI INTERVENCIJU
Fetis mi je presloziti bolje od tvornice, i uciniti ga vjecnim, a bogami i swap odradit je prava stvar
Sreca pa imam vrhunske blokade za njih koje sam pripremio i to radi prejebeno
Prednja kocnica je super, sve oem,nista skoro potroseno, ali je klasicno za Nrg power, kurcina. To me vec jako nervira i vec vidim gore jebacku celjust, uljne vilice, malo nizi u pod ako moze ici, malo nizi zadnjo amprtizer, a u steku ceka i 190mm zadnjo disk s kotacem i celjusti od nove srke, jer hocu da opusteno kocim sa 80gpsa 30m prije semafora., a diskovi da se plave kao Jadransko more.