Evo dosao je i ovaj tjedan da sam uzeo roxa slagat i zavrsit ga, ovaj put bez zafrkancije.
U petak se rox rastao s masinom 356 put ove godine i nadam se da nece vise (vjerujem da hoce)
Plan je bio vratit plastike hladenja i ubacit podlosku da masina ne plese
Naravno, napravio sam to,poslje je slijedilo farbanje spuha, tj maknut hrđu
I to je napravljeno,dalje u planu mi je bilo spojit instalaciju i da probam testni krug, slozio ja to, otisao po bengu napravio mjesavinu, ulio goriva i zmaj kresne iz druge, probao po ulici gore dolje
Dan se zavrsio, prespavao i vec je novi dan ujutro rano ustao i krenuo dalje, plan je bio slozit svjetla, naprijed i nazad, blokadu i obrtaljku, izgubio cijeli dan i na kraju uspio slozit blokadu na gumbic, uspjeh bar nesto ali nisam uspio na daljinski..
Dan 3
Bila je nedjelja rekao sam iduci tj koji dolazi idem na tehnicki idem ga regat, posto me bas nije islo, probao sam ja tu nes spojit ali nije to to, otisao do grada na cugu, vratio se doma i zove forumas srrunner s upitom hocemo struju rjesavat?
A bio sam vec ljut i razočaran al rekao ajde zasto ne, dvije glave su pametnije od jedne
Tako mi krenuli prckat po struji i pridružio nam se je njegov stari kojem i ovim putem zahvaljujem, naravno covjek uzeo stvar u svoje ruke, uzeo lemilicu i počeo rjesavat zice, od đumbusa kaj sam imao ovo je trenutno apoteka.
Tako lemili cijeli dan gledali kud šta i kako..
Probavali smo zadnji štop slozit ali nije nam krenulo pod ruku..
Evo ga 4ti dan bez prestanka od jutra nakon sto sam dosao s fizikalne samo rokam po roxu, danas su se rjesavala prednja svjetla, naravno styling far i nove ledice, eh nakon 7 prođenih dućana i pol grada napokon našao odgovarajuca svijetla
Ako kog zanima zarulje se kupljene na Maksimirskoj 79 preko puta tokica