Posto nam se blizi sezona i lijepo vrijeme,a i mislim s skuterom na posao pa bi bilo vrijeme da ga krenem i njega pazit,ovako nabavio sam si filter zraka da maknem gljivu a i s tim nesto i potrosnju ... nabavio sam ga ne neku sicu reko zasto ne kad se nasao
Airbox je dosao bez crijeva koje ide do fergazera..
Crijevo sam rjesio od batine,ali cini mi se da cu imat problema jer je pre kruta.. morat cu nesto drugo smislit bar od auta nesto ..
Crijevo sam morao podgrijavati vrucim fenom i sijelo je... posto nisam mogao nac nikakvu selnu doma,moram ic kupit a lijen sam to otic uzet stavio sam vezicu ... a bogme drzi ...
...
Plastiku sam pobrusio jer je bas boja ispucala i ruzno izgledala.. na kraju sam jos vece sra*e napravio i uzeo sprej i ofarbao .... nikako nisam zadovoljan.. ali okej .. filter zraka oprao u vodi... bio je prljav uzasno... ostavio citav dan i citavu noc na radijatoru da se osusi i vratio ga na svoje mjesto... namontirao na ferg i evo kak to izgleda
Upalio sam ga puno je tisi sad.. probao ga provozat i probila mi diht masa izmedu cilindra i bloka ... poludio sam.. uglavnom za sad je to to... cekam frenda da dođe da skinemo masinu dolje ... e sad forumasi da ja uzmem dihtug koji ide izmedu glave i cilindra i da ga stavim izmedu cilindra i bloka ? Da li to pase uopce? Probavao nisam