ne znam koji vam je bog s tim vodenjakom, si vodenjak u horoskopu?
te lc prerade mi nikad nisu bile jasne
razumijem 180lc zbog mogucnosti cuninga, kopanje cilindra, glava, karb, usis, spuh, rekreaktivno voznja po nekoj stazi, pa nek kolje ubija i traje 2 iljade od vikenda do vikenda
ali za svaki dan 172 ac je bogom dan, pogotovo za nekog tko nije vozio nist jace, kad kazem jace 150 stock ne ide kurca naspram 172
no dobro kako je tako je, onda kad naletis par puta u tvojoj temi da radis neke banalne gluposti, koje se koce sa zdravim razumom slaganja i imanja bba covjek se zapita, kud si posao s tim projektom? ajd ok nisi sam, ekipa s foruma je tu, nek slaze netko tko zna sta radi, a ne tata od susjedove babe, mehanicar slagao tomose dok se baba nije ni rodila
a sto se tice tog cilindra, sve je to super divno i krasno, kupit ces novi klip, ok
ne znam kako je u slucaj sa 180lc, al kod 150 isto tako i kod malossia 172 ac il lc ne bitno, imas vise klipova koje kupujes po cilindru
tako 150ka ima 3 klipa u ponudi, 172 ima valjda jedno 5 klipova, da se razumijemo svaki novi upakirani 172 izvadjen iz kutije dolazi sa klipom koji je radjen po cilindru, nekad je to 0, nekad C, nekad D, A nekad, nema pavila
zasto to govorim nije se jednom desilo da se slazu cilindri sa rasparenim klipovima, bolja ili gora varijanta je da ce non stop samarat u cilindru i proizvoditi zvuk kao da flexom turpijas il ce ljepiti prije vremena
kazem ne znam kakva je ponuda za 180 klipove, osobno bi bio baja i kupio fino sve novo, ovako bi moglo biti iz supljeg u prazno
i nadam se da nece za koji dan biti post, iskrivljeni su mi brezoni, cilindar je upao uz pomoc cekica il slicne gluposti
jesam ga natrkeljao, ajd bok