Jel trebam opet naci hrpetinu onih pehova s pezom?
Kvarilo se sve i svasta, kad je pocela padati kisa jednom prilikom poceo je trokirati,asve oem na svom mjestu....
Kazes ne znam nastelati pezu? Pa derao sam te u krajnjoj inda kad si bio majstor pa ti peza nije isla preko 75kmh.
Elystar ogroman kao da ima 2 vizira napriied,ide sporiie od speedfighta i na racun toga mikazes da ne znam. Ma znas kaj, ajde se uozbilji prvo i napravi nesto pa onda reci, jedina usporeedba je tvoja peza inista drugo. Bio sam u doticaju s vise njih nego ti, i to mnogo vise puta
Kad si majstor slozi si startna pezi i krajnju istovremeno, pokazi nam
Elystar je trosio 4.3 litre na kraji i bog ga dragi ne bi spustio, stavio karb kompetan na kraju sa speedfighta kojo trosi 2l kako kaze suhi i opet istomnema sta. Isam prkbao.
Da bi na kraju fakat zakljucio kako Elystar ima jako velik otpor za masinu. Jer kad sam staviopurejetq,purejet mi trosi pola litre vise, a ta masinaje bilana nrgu i zna se koliko trosi.
I onda mi tina temju toga kazesda ne znam.
Nikad radio purejete
Nikad radio drugih peza da si malo otvoris oci.
Imam iskustva i doticaja s visenjih, ti nemas,ali bitno da si pametan.
Ustelaj Elystara da trosi 2l, ma ni 3 ne mozes postici da si bog, pa se onda javi, evo oklada odmah, dam ti sta god hoces, dat cu ti odmah kljuc od nekog skutera unaprijed . Ti se primi posla, i ako to napravis zadrzi si ga, a u suprotnom ces meni dati pezu
Nemoj ovo izignorirati jer sam jako ozbiljan, ppsto ti ti jako neozbiljan
Odi slozi ovog peugeota tsdi sto ima 15 lavica po sebi, znam da mozes jer to je Francuz
I pazi sad ovo. Pravis se pametan a imas najprostiji agregat, izbacio si i uljni pumpi. A ja radim s visestruko slozenijim skuterika i pouzdaniji su od tvoie peze u praksi
Dakle ni tu nisi fer a solis pamet, i onda te ubije u pojam strojarnica masina s 3 KLIPA protiv tvojeg 1 koji jos zariba....
Slozi si nesto kompleksnije pa se onda glumi facu
Prvo je imao skarabudotinu od yasuni R-a , na serijskom variu. Kojinima promjer 85mm , i onda je stavio izmesareni multivar sa piksom zaljepljenom super ljepilom. I kaj mislis da se nine raspao. Frgu nikada se potruditi nije htio nastelati , a imao neki debilni cok na konac kaj ja znam
.
Yasuni .R je bio samo hrdjav,nigdje udubljen. I to je tebi razlog za pljuvanje performansi, ajde stajleru peri plastike iznutta s rozom krpicom. Po cemu ti sudis to nisu istine,
Yasuni R je imao.vise snage nego tvoj TT, s elistarok sam te derao u krajnjoj i ped kraj,a elistar ogroman da jebio speedfight ubijao bih te. S cim se ti mjeris to nisu istine. Yasuni je jeben spuh na pezi.
Multivar nisam ni stavljao, otkad ti znas ono sto ja nosam nikad napravio. Opet si poceo lagati, vidim ne gine ti PLJUSKICA.
Od frge sam imao dizne, isao sam odo najmanje moguce , imao sam i vece, stelao iglu, procjeravao nivo plovka, stavio manualni cok i skuzio da mi zimi trosi pola litre manje...
Kaj ti pricasda ne znam stelati frfu, pa stelao sam frge na nakitanom roxu dok si jos bio mali i musav.
To sto radim ajnspric neznaci da ne znam primitivne skutere slagat hahaha koji si ti lik sa zelenim zakljucicma
Kakve veze ima devikni cok ako je NOVmanuni OEM dellorto, slozio sam si ZUTU ZICU jer mi je ti.vilo fora. Radio je perfektno, i ti na temelju izgleda sudis.
Koji si ti jebeni pacenik i stajler, na temelju izgleda sudis necemu, to je bas jadno jer takvo misljenje imas i o ljudima
Daj odrasti.
I pocni.praviti djela pa onda nesto procaj, seres po svemu sto nemas ti
Edit crkkaoezanaautoputu prema daxu. Stoji u zaustavnojtraci